HomeMEDIAΕπιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα ιού Έμπολα στην Ισπανία! Τρόμος για εξάπλωσή του...

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα ιού Έμπολα στην Ισπανία! Τρόμος για εξάπλωσή του στην Ευρώπη

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την Ευρώπη, έπειτα από το πρώτο κρούσμα Εμπολα στην Ισπανία.

 

Μια Ισπανίδα νοσοκόμα η οποία είχε φροντίσει, σε νοσοκομείο της Μαδρίτης, έναν ιερέα που έπασχε από Έμπολα και πέθανε στα τέλη Σεπτεμβρίου, προσβλήθηκε από τον ιό. Η νοσηλεύτρια, η οποία το βράδυ της Δευτέρας μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Αλκορκόν στο νοσοκομείο «Κάρλος ο Τρίτος» στη Μαδρίτη, συμμετείχε σε ομάδες που φρόντιζαν δύο Ισπανούς ιερείς, οι οποίοι είχαν κολλήσει τον ιό στο ταξίδι τους στη δυτική Αφρική.

 

Η γυναίκα έφυγε με άδεια, όμως αισθάνθηκε αδιαθεσία στις 30 Σεπτεμβρίου. Οι εξετάσεις της βγήκαν θετικές στον ιό, κάτι που επιβεβαίωσε και το υπουργείο Υγείας της Ισπανίας.

 

Ημαρτον!! Η Άντζελα Δημητρίου τρελά ερωτευμένη με 28χρονο επιχειρηματία, γιο πρωην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!

 

Οι υγειονομικές αρχές στην Ευρώπη φοβούνται ότι ο ιός μπορεί να μολύνει χιλιάδες εξαιτίας του κύματος μεταναστών που φτάνουν κατά χιλιάδες. Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε εκδώσει επικαιροποιημένες συστάσεις στους εμπλεκόμενους φορείς και τους πολίτες για τον ιό Εμπολα.

 

Μεταξύ άλλων δόθηκε και στη δημοσιότητα μια αφίσα που θα τοποθετηθεί στις πύλες εισόδου της χώρας και αναφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τον ιό στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

 

Δειτε επίσης: Το ΠΡΩΤΟ μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη μετά τις φήμες για την εγκυμοσύνη της!

 

«60’ Ελλάδα»: Το ταξίδι αρχίζει απόψε στον ALPHA! (Φωτογραφίες)

Διαβαστε επισης

loading...