HomeMUSIC-OLDΝατάσσα Θεοδωρίδου:" Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη "

Νατάσσα Θεοδωρίδου:” Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη “

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μίλησε για την προσωπική της ζωή σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στη ραδιοφωνική εκπομπή

του Βαγγέλη Περρή και της Γιολάντας Διαμαντή στο Sfera 102,2. Για τα διαζύγιά της και το πόσο δύσκολα ήταν είπε: " Κατ' αρχήν, δεν γίνεται να τελειώσει κάτι, και να μην υπάρχει πίκρα, δυσκολία. Αλίμονο, ειδικά όταν μιλάμε για γάμο. Για να γίνει όμως αυτό, σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν πια να είναι μαζί", ενώ για  τη σχέση της με τους πρώην συζύγους της είπε ότι είναι "Μια χαρά, στο μέτρο του εφικτού — γιατί όλα έχουν ένα όριο. Εγώ δεν είμαι υπέρ του να είμαστε κολλητοί. Γιατί δεν γίνεται. Έχω μια κόρη με τον καθέναν, δύο παιδιά που για πάντα θα μας ενώνουν, τους σέβομαι απόλυτα γιατί είναι οι πατεράδες των κοριτσιών μου, αλλά, από εκεί και πέρα, ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του".

Παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει βρεθεί άνθρωπος στο πλάι της που να επιδιώκει τη δημοσιότητα, αλλά "όταν ερωτεύεσαι ή έστω ενθουσιάζεσαι με έναν άνθρωπο, σου αρέσει η παρέα του, και αρκετά γρήγορα ανακαλύψεις κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να φύγεις. Δεν έχεις τη δύναμη να πεις “είσαι σκάρτος, έφυγα”. Το αντιλαμβάνεσαι, και μετά, με τη βοήθεια του χρόνου, φεύγεις".

Ακόμη εκμυστηρεύτηκε ότι αυτή την περίοδο μπορεί να μην είναι ερωτευμένη, αλλά είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη, ενώ για τη φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε:  "Αυτό που έκανε, που δεν μπορώ να το ξεχάσω, είναι ότι όταν έκανα τον πρώτο μου δίσκο, η Ελένη πρέπει να με έβγαζε στον "Πρωινό Καφέ" κάθε δύο εβδομάδες. Έτσι γεννήθηκε και άρχισε να χτίζεται η φιλία μας".

Διαβαστε επισης

loading...