HomeSHOWBIZΞανάρχεται στην Ελλάδα η Αλαμουντίν και μάλιστα μαζί με τον George!

Ξανάρχεται στην Ελλάδα η Αλαμουντίν και μάλιστα μαζί με τον George!

Η 36χρονη δικηγόρος εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή και την παραμονή της Ελλάδα και είναι έτοιμη να ξαναέρθει, μετά του συζύγου αυτη τη φορά!

 

Ο σταθμός θα είναι η Κέρκυρα. Όχι για δουλειές, αλλά για τουρισμό. Το ταξίδι του ζεύγους στο νησί των Φαιάκων θα γίνει σύντομα, αλλά συγκεκριμένη ημερομηνία η κυρία Κλούνεϊ δεν προσδιόρισε. Η ίδια η Αμάλ αποκάλυψε τα σχέδια για διακοπές στην Ελλάδα και μάλιστα στην υφυπουργό Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου, την οποία συνάντησε στο γεύμα στο Μουσείο της Ακρόπολης.

 

Τι απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην επιτυχία του Μάρκου Σεφερλή;

 

Η Αμάλ Αλαμουντίν εντυπωσιάστηκε όταν έμαθε ότι η κα Γκερέκου ήταν ηθοποιός και τη ρώτησε από που κατάγεται. Και όταν έμαθε ότι είναι από την Κέρκυρα, χάρηκε πολύ! Είπε πόσο της αρέσει το νησί και ότι στα άμεσα σχέδιά της και του συζύγου της είναι να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης στην Κέρκυρα.

 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Άντζελα Γκερέκου δέχτηκε πρόταση να επισκεφτεί τους Κλούνεϊ! Η Αμάλ Αλαμουντίν ρώτησε την υφυπουργό Πολιτισμού αν πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και όταν εκείνη απάντησε θετικά, ήρθε η πρόσκληση: “Την επόμενη φορά να έρθεις στο σπίτι μου να μας επισκεφτείς…”.

 

Δείτε επίσης: Σεφερλής – Τρελό show έξω από το στούντιο! Το απίστευτο γέλιο, το πούλμαν και η περιφορά της κορνίζας του Αρναούτογλου!

 

Η απίστευτη “κωλοτούμπα” της Πέγκυς Ζήνα ζωντανά on camera!

Διαβαστε επισης

loading...