HomeSHOWBIZΠροχώρησε σε ξεκαθάρισμα της σχέσης της με την Καινούργιου, η Μαρία Ηλιάκη!...

Προχώρησε σε ξεκαθάρισμα της σχέσης της με την Καινούργιου, η Μαρία Ηλιάκη! Δείτε όλα όσα δήλωσε!

Καλεσμένη σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, η Μαρία Ηλιάκη, αναφέρθηκε στη σχέση της με την πρώην συνεργάτη της Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΡΟΜΟΣ η Mariah Carey! Ανέβηκε στη σκηνή στα χειρότερά της και με το μπούστο έτοιμο να ξεπεταχτεί και να βγάλει το μάτι κανενός!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια υποστήριξε: «Ούτε η Κατερίνα θα σου πει άσχημα πράγματα για μένα. Δεν νομίζω πως μιλάει άσχημα για μένα. Ούτε εγώ μιλάω άσχημα για αυτήν. Έχει γίνει μια παρεξήγηση. Στη δική σου εκπομπή, Γιώργο, έβαλα μια τελεία και μου είπες “μπράβο”. Δεν θα την ανοίξω πάλι την τελεία αυτή. Δεν μιλάμε, έχουμε καιρό να μιλήσουμε. Αυτό για το πάρτι είναι αστείο, είναι για νηπιαγωγείο. Θα ήμασταν 15χρονα… Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να απαντήσω αν την είχα καλέσει ή όχι. Σαφέστατα αν βρεθούμε έξω θα μιλήσουμε. Υπάρχει μια ψύχρα αναμέσά μας που νομίζω ότι είναι μια παρεξήγηση χαζή. Νομίζω με την πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε. Μπορεί και να πάρω ένα τηλέφωνο κάποια στιγμή, αλλά ίσως με όλο αυτό που ζω τους τελευταίους μήνες μπορεί και να το αμέλησα»

 

Διαβάστε επίσης:

Σκληρές εικόνες! To πρόσωπο της Donatella Versace ξεκίνησε να… λιώνει!

Γενέθλια σήμερα για τον Άδωνι Γεωργιάδη! Θα μείνετε αν μάθετε πόσο γίνεται!

Διαβαστε επισης

loading...