HomeNEWSΑπίστευτα συγκινητικό! Σηκώθηκε από το αναπηρικό καρότσι για να χαρίσει στη γυναίκα...

Απίστευτα συγκινητικό! Σηκώθηκε από το αναπηρικό καρότσι για να χαρίσει στη γυναίκα του τον πρώτο τους χωρό ως παντρεμένοι!

Η 28η Ιουνίου θα μείνει αξέχαστη στον Joey και τη Michelle, αφού εκείνος της χάρισε ανήμερα του γάμου τους το πιο μεγάλο δώρο. Στάθηκε στα πόδια του και χόρεψαν μαζί!

 

Η ιστορία τους είναι πραγματικά απίστευτη. Οι δυο τους δεν μπόρεσαν να χαρούν τη σχέση τους σαν δυο φυσιολογικοί άνθρωποι, αφού τέσσερις μήνες μόνο μετά τη γνωριμία τους, ήρθε το ατύχημα του Joey, η Michelle δεν τα παράτησε. Έμεινε μαζί του στηρίζοντάς τον.

 

Η πρόταση γάμου ήρθε τον Απρίλιο του 2013 και ο γάμος στις 28 Ιουνίου του 2014, μία ημέρα πριν τα κοινά τους γενέθλια.

 

 

“Είπα το “ναι” γιατί ο Joey είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος, αστείος και γεμάτος αγάπη, ακριβώς όπως ήταν και πριν το ατύχημα. Έπρεπε να συνηθίσει σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, άρρηκτα συνδεδεμένο με το αναπηρικό του καροτσάκι: Από το να κάνει ντους, μέχρι και να ντυθεί”, είπε η Michelle.

 

 

Όσο λοιπόν η μέλλουσα νύφη ετοίμαζε το γάμο, ο Joey παρέα με τους φίλους του έβαζε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα του επέτρεπε να σταθεί όρθιος.  Πώς; Με τη βοήθεια μίας ειδικής ζώνης που τον κράτησε όρθιο όσο χρειαζόταν για να χαρίσει τη γυναίκα της ζωής του τον πρώτο χορό. Όπως παλιά οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρο που φάνταζε ακατόρθωτο.

 

“Όλοι έκλαιγαν. Ήταν απίθανο να είναι όρθιος και να χορεύουμε πρόσωπο με πρόσωπο. Και έτσι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα”, δήλωσε η Michelle.

 

 

 

Δείτε επίσης: Αλέκα Κανελλίδου: Ένα «Ταξίδι στο Όνειρο»

 

Άσχημα τα πράγματα για την Πόπη Τσαπανίδου. Η εκπομπή δεν τραβαει και το κανάλι δυσανασχετεί!

 

Διαβαστε επισης

loading...