HomeMUSICΜία ακόμη Δευτέρα γεμάτη "Φως"!

Μία ακόμη Δευτέρα γεμάτη “Φως”!

Οι Δευτέρες στο Φως αποκτούν ιδιαίτερη λάμψη αφού έχουν αφιερωθεί σε φίλους! Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους κάθε Δευτέρα φιλοξενούν στην σκηνή και έναν αγαπημένο τους φίλο, αυτή την βδομάδα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάγεψε το κοινό με την συγκλονιστική φωνή και την σκηνική της παρουσία. Μαζί τους ο Παντελής Καναράκης να συμπληρώνει το σχήμα με το υποκριτικό του ταλέντο και το αστείρευτο χιούμορ του.

Το αντίπαλον δέος του “Παμε Πακέτο” έρχεται στο Ε!

Ωστόσο, πέρα από την σκηνή, αγαπημένοι φίλοι βρέθηκαν και στο κοινό, οι οποίοι ήρθαν για να απολαύσουν το σχήμα και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Σοφία Βόσσου και ο Στέλιος Διονυσίου, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή χαρίζοντας μοναδικές στιγμές ερμηνείας με την συγκλονιστική φωνή τους, η Βάνα Μπάρμπα, η Νίνα Λοτσάρη, ο Π, η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Στέλιος Γιαννακόπουλος μαζί με την σύζυγο του και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Μια ακόμα μοναδική βραδιά στο Φως και μια συνάντηση φίλων η οποία αρχίζει να καθιερώνεται τις Δευτέρες χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές. Το αγαπημένο σχήμα θα ανάβει στο ΦΩΣ κάθε Σάββατο στις 11.00 μ.μ., Κυριακή μεσημέρι στις 3.30 μ.μ. και Δευτέρα στις 9.00 μ.μ. Επιμέλεια προγράμματος Θανάσης Βήχος

 

 

Διαβαστε επισης

loading...