HomeMUSICΤέλος καριέρας για πασίγνωστο τραγουδιστή! «Βαρέθηκα να είμαι pop star. Είχα μία...

Τέλος καριέρας για πασίγνωστο τραγουδιστή! «Βαρέθηκα να είμαι pop star. Είχα μία υπέροχη καριέρα, αλλά θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό»

Μαύρη πέτρα αποφάσισε να ρίξει πίσω του και να μην ξαναπιάσει μικρόφωνο τουλάχιστον επαγγελματικά.. Ο λόγος για τον Robbie Williams  ο οποίος το ανακοίνωσε για ακόμα μια φορά μέσω των social media ψάχνοντας μάλιστα για κάποια απλή καθημερινή δουλειά μιας και έγινε μπαμπάς..

Ετοιμάζει δική του εκπομπή ο Κώστας Μαρτάκης;

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έγραψε τα ακόλουθα: «Εχω μία μεγάλη ανακοίνωση να κάνω. Βαρέθηκα να είμαι pop star. Είχα μία υπέροχη καριέρα, αλλά θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό», τόνισε ο τραγουδιστής, ωστόσο δε σταμάτησε εκεί. Συνέχισε λέγοντας ότι θα ήθελε μία «κανονική» δουλειά, αφού είναι πλέον μπαμπάς και «αυτό είναι το σωστό», η οποία μάλιστα θα του επιτρέψει να μείνει στη Γερμανία που του αρέσει πολύ και πάντα του άρεσε: «Σκέφτηκα μήπως παίξω ποδόσφαιρο, αλλά είμαι πολύ μεγάλος. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με τη μόδα, αλλά είμαι χοντρός. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι η Γερμανία έχει τρομερά αυτοκίνητα… Πάρτε με τηλέφωνο!». Και το περίεργο είναι ότι πήρε απάντηση από την Ντόρτμουντ Μπορούσια που φαίνεται ότι είδε το βίντεο, διότι του προσέφερε μία θέση στην ομάδα: «Robbie Williams για να είμαστε ειλικρινείς: Έχουμε όλα όσα ζητάς. Εάν δεν θέλεις να παίξεις ο ίδιος, τουλάχιστον μπορείς να παρακολουθήσεις κάποια δυνατά ματς στο πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου. Από πλευράς μόδας, διαθέτουμε ωραίες φανέλες Puma (έρχονται σε διάφορα μεγέθη) και επίσης έχουμε υπέροχα αυτοκίνητα Opel. Τέλος, πως σου φαίνεται να έχεις αυτό για γραφείο;»

Music2

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφάζονται για την Eurovision ποιος θα την προβάλλει…

 

Ποια ήταν τα δημοφιλέστερα βιντεο κλιπ στην Ελλάδα για το 2014;

Διαβαστε επισης

loading...