HomeMUSICXAMOΣ στο Posidonio για άλλη μια φορά!

XAMOΣ στο Posidonio για άλλη μια φορά!

Πλήθος διασήμων διασκέδασε και αυτήν την εβδομάδα στο Posidonio με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ξεσηκώνει το κοινό με τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει αλλά και την τελευταία του επιτυχία “Πάρε με αγκαλιά”. 

Στο Posidonio διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής,οι ηθοποιοί Κώστας Σπυρόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χριστίνα Αλεξανιάν καιΚατερίνα Τσάβαλου. Όλοι τους επισκέφθηκαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του.  Στο Posidonio διασκέδασε το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο συνθέτης κι ερμηνευτής επισκέφθηκε τον ΚωνσταντίνοΑργυρό στο καμαρίνι του και τραγούδησαν και παρέα στην πίστα.

Την ίδια βραδιά διασκέδασε στο Posidonio κι ο Χρίστος Αντωνιάδης όπου είπε και μερικά τραγούδια όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον προσκάλεσε στην πίστα.

Στο Posidonio , διασκέδασε κι ο Λάκης Γαβαλάς με την παρέα του.

Η διασκέδαση στο Posidonio «χτυπάει κόκκινο»!Ο ακαταμάχητος, Κώστας Μαρτάκης με τη νέα επιτυχία του “Μόνος μου” κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ τα ντουέτα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα ξέφρενου party!  

Η  Χριστίνα Σάλτη,  η  Θωμαή Απέργη κι ο Λευτέρης Κιντάτος δίνουν τον δικό τους παλμό στο πιο κεφάτο πρόγραμμα. Στο σχήμα συμμετέχουν  και οι ταλαντούχοι: Josephine, Marios Brasil, Βαλένθια Διγενή, Κατερίνα Μπουρνέλη & Harris Mos.   

Η κάθε βραδιά στο Posidonio κι ένα μοναδικά αξέχαστο Party και τις γιορτινές βραδιές που ακολουθούν!

POSIDONIO

Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Τηλ. 210 8941033, 210 8941035

 

Διαβαστε επισης

loading...