HomeNEWSOι θέσεις του κόμματος Παπανδρέου

Oι θέσεις του κόμματος Παπανδρέου

Στον Real fm και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή,  μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής.

Όλα όσα είπε:

«Οι θέσεις στα ψηφοδέλτια, δεν θα μπορούσε να είναι κριτήριο για το αν θα υπάρξει ένας νέος σχηματισμός ή αν θα μπορούν να εκφραστεί μέσα από τα ψηφοδέλτια η αγωνία όλων εκείνων των ανθρώπων που εδώ και 2 χρόνια βλέπουν ότι αφανίζεται ότι πίστεψαν ως σχηματισμό της Δημοκρατικής Παράταξης. Είναι αυτή η αναγκαιότητα που μας πίεσε να δημιουργήσουμε έναν σχηματισμό έτσι ώστε, αυτός ο κόσμος που ασφυκτιά να μπορέσει να εκφραστεί.

Μετά από 5 χρόνια, αντί να βγαίνουμε ξαναμπαίνουμε σε διλλήματα. Ευρώ η Grexit. Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρξει ένα Ελληνικό σχέδιο. Αν δεν υπάρξει αυτό, μπαίνουμε σε ένα σπιράλ και πάμε πιο βαθιά. Το δίλλημα μνημόνιο – αντιμνημόνιο, είναι ένα πολύ πλαστό δίλλημα. Κάποιοι δικοί μας άνθρωποι έρχονται και λένε ότι ο Παπανδρέου μας έβαλε στο μνημόνιο, ξέρουν πολύ καλά ότι μπήκαμε στο μνημόνιο για τους χειρισμούς από το 2009 και πριν».

Διαβάστε επίσης:

 

Όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου για τα Καρντάσιανς!

 

Διαρρήκτες στο σπίτι του Παύλου Χαϊκάλη! Τι συνέβη στη μεζονέτα στην Παλλήνη;

Διαβαστε επισης

loading...