HomeNEWSΟ Τσίπρας ταράζει τον ύπνο της Μέρκελ στο σκίτσο των Financial Times

Ο Τσίπρας ταράζει τον ύπνο της Μέρκελ στο σκίτσο των Financial Times

Με έναν ευφάνταστο τρόπο, επέλεξαν οι Financial Times, να αποτυπώσουν την ανησυχία της Άνγκελα Μέρκελ για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία της Ελλάδας. Στο σκίτσο της εφημερίδας, εμφανίζεται η Καγκελάριος να έιναι σκεπασμένη με μια κουβέρτα που έχει το ευρώ και τον έλληνα πρωθυπουργό να είναι δίπλα από το κρεβάτι με μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην εφημερίδα επίσης αναφέρονται τα εξής:

«Δεν χρειάζεται να είσαι άγριος αριστεριστής για να δεις ότι τα χρέη της Ελλάδας είναι τόσο μεγάλα που δεν μπορεί να τα ξεπληρώσει και ότι η ατελείωτη λιτότητα δεν είναι η λύση. Η Αθήνα χρειάζεται ελάφρυνση από το χρέος…»

Το τροχαίο του Γιάννη Δρίτσα που του στοίχισε…

«Κάθε λογικός Ευρωπαίος αξιωματούχος θα πρέπει να βλέπει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ως αφύπνιση και όχι ως εφιάλτη» γράφουν σε άρθρο τους οι Financial Times για να εξηγήσουν στη συνέχεια: «Όχι επειδή η ριζοσπαστικά αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει δίκιο στα περισσότερα σημεία (που δεν σημαίνει πάλι ότι η άλλη πλευρά κάνει μόνο λάθη), αλλά επειδή η νίκη αποκρυσταλλώνει το αδιέξοδο το οποίο έχει παραλύσει την ευρωζώνη». 

Διαβάστε επίσης:

Το Athenstimeout.gr σας κάνει δώρο το απόλυτο iPhone 6 

Δεν θα πιστεύετε ποια γνωστή ρεμπέτισσα δηλώνει εγγονή του Γέροντα Παϊσιου! 

Διαβαστε επισης

loading...