HomeMUSICΌλα όσα δε γνωρίζατε για την Αποστολία Ζώη!

Όλα όσα δε γνωρίζατε για την Αποστολία Ζώη!

Η Αποστολία Ζώη, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. Άραγε, έχει βρει τις ισορροπίες της επαγγελματικά;

 

Τρόμαξε η Μενεγάκη με τα μάτια της Παπαληγούρα!

 

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική συνέντευξη:

-Στην προσωπική σου ζωή έχεις βρει τις ισορροπίες σου; «Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά. Έχω κάνει την εσωτερική μου αναζήτηση και ψάχνω πολύ απλά πράγματα. Όταν απλοποιείται η ζωή σου, τα θέλω σου μπαίνουν σε μια σειρά».

-Τι αναζητάς από έναν άντρα; «Επικοινωνία, κατανόηση, σεβασμό και πολύ γέλιο»

-Κάνοντας έναν απολογισμό, θα έλεγες ότι έχεις κάνει ποτέ λάθος επιλογή σε συντρόφου; «Φυσικά έχω κάνει λάθος επιλογές σε συντρόφους μου, όπως όλοι. Αλλά αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα τίποτα διαφορετικά. Δεν μετανιώνω ούτε λεπτό για καμία επιλογή γιατί αυτές με έφεραν εδώ»

-Υπήρχε κάποιος σύντροφός σου που σε πήγε πίσω επαγγελματικά; «Βεβαίως. Υπάρχει γυναίκα που μπορεί να πει το αντίθετο; Αλλά κι αυτό ήταν επιλογή μου. Μου αρέσει να αφήνω χώρο στον άλλον, αλλά όχι πια να κλέβω από τον δικό μου χώρο γιατί αυτό δεν φέρνει καλά αποτελέσματα. Άμα πιέζεσαι στα «θέλω σου, θα βγει με κάποιον τρόπο αργότερα και θα τελειωθεί η σχέση».

-Έχεις ζήσει τον μεγάλο έρωτα; «Φαινομενικά ναι, γιατί είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζεται και τα φτιάχνω όλα ιδανικά στο κεφάλι μου. Στην πραγματικότητα όμως, όχι, δεν έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα…»

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Αν είναι δυνατό! Έχει και η Τόνια Σωτηροπούλου παράπονο για το….. της;

 

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για την απάτη εις βάρος του και η αναφορά στη νέα κυβέρνηση…

Διαβαστε επισης

loading...