HomeAGENDACinema Paradiso Project

Cinema Paradiso Project

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, 10μ.μ.

Οι Cinema Paradiso Project, ένα πολυμελές σχήμα που εξειδικεύεται στη μουσική του Σινεμά, προσεγγίζει τις επιλογές του με τρόπο συνειρμικό, συγκινησιακό. Διασκευές με ιδιαίτερο χρώμα και μια εκπληκτική φωνή στα lead vocals μπλέκονται με εικόνες που προβάλλονται ζωντανά, με συνειρμούς και σκέψεις που μοιράζεται το σχήμα μαζί με το κοινό του δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μοναδική, μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή και ψυχαγωγική.

Τελευταία Κυριακή των Απόκρεω και οι Cinema Paradiso Project ετοιμάζουν χαρταετό… Στο πρόγραμμά τους θα συμπεριλάβουν μερικά τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο που κυκλοφόρησε πρόσφατα αλλά κατά κύριο λόγο καινούργια κομμάτια. Για την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας ετοιμάζουν μια παράσταση «ηλεκτρική», γεμάτη δυναμισμό…

Μαζί τους, guest star ο Βασίλης Λέκκας. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα συμπράξει με τους Cinema Paradiso Project με τραγούδια που έχουν χαραχτεί στ’αυτιά μας με τη φωνή του. Όλα με ρίζες κινηματογραφικές. Θα ερμηνεύσει τραγούδια των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Θεοδωράκη με το προσωπικό του ύφος με το γνωστό πάθος και αυθεντικότητα. 

www.cinemaparadiso.gr

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Συγγρού 143, Aθήνα

www.gialino.gr

Ώρα έναρξης: 22:00

ΤΙΜΕΣ:

12€ με μπύρα /κρασί 

15€ ποτό

Διαβαστε επισης

loading...