HomeSHOWBIZΗ Ήβη Αδάμου ξεσήκωσε τους επισκέπτες του Athens Metro Mall εγκαινιάζοντας το...

Η Ήβη Αδάμου ξεσήκωσε τους επισκέπτες του Athens Metro Mall εγκαινιάζοντας το concept “Στιγμές Καλλιτεχνικών Εκπλήξεων»!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες του AthensMetroMallτην Κυριακή 19 Δεκεμβρίου καθώς η γλυκιά και φρέσκια Ήβη Αδάμου τους ενθουσίασε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

 

Η Ήβη Αδάμου έφτασε στο εμπορικό κέντρο το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου

και αφού περιηγήθηκε στους 5 ορόφους ψάχνοντας δώρα για τους αγαπημένους της στα καταστήματα του AthensMetroMallαπογείωσε κυριολεκτικά το χώρο και έδωσε το δικό της χριστουγεννιάτικο στίγμα αιφνιδιάζοντας τους επισκέπτες. Συγκεκριμένα, με ενθουσιώδη  διάθεση περπάτησε τραγουδώντας ανάμεσα στο κοινό, σε όλους τους ορόφους καταλήγοντας στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο ισόγειο του κέντρου, προσκαλώντας τους επισκέπτες να μπουν και εκείνοι σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Στη συνέχεια, η Ήβη Αδάμου είχε την ευκαιρία να γνωριστεί από κοντά με τους θαυμαστές της στο πλαίσιο υπογραφής αυτόγραφων. Οι Στιγμές Καλλιτεχνικών Εκπλήξεων αποτελούν ένα νέο conceptαπό το AthensMetroMallστο πλαίσιο του οποίου καλλιτέχνες θα επισκέπτονται το κέντρο εκπλήσσοντας τους επισκέπτες του και καλώντας τους να διασκεδάσουν μαζί τους. Οι τυχεροί που θα βρίσκονται εκείνη την ώρα στο κέντρο θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την έκπληξη και να γνωρίσουν αγαπημένους καλλιτέχνες! Γιατί… στο AthensMetroMallκάθε στιγμή κρύβει και μια έκπληξη!

Διαβαστε επισης

loading...