HomeAGENDA‎Rock Fridays powered by Final Touch!!!

‎Rock Fridays powered by Final Touch!!!

Την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015, η σκηνή της Αρχιτεκτονικής, στο Γκάζι, θα φιλοξενήσει ακόμα ένα live της διοργάνωσης “Rock Fridays powered by Final Touch”, παρουσιάζοντας τρεις ακόμα αξιόλογες μπάντες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν την πιο κεφάτη και εορταστική έκδοση του ροκ. Την συναυλία θα ανοίξουν οι πολλά υποσχόμενοι νεαροί AlcohoL, τη σκυτάλη θα πάρουν οι heavy rockers Acid Falls, οι οποίοι με τη σειρά τους θα προετοιμάσουν το έδαφος για τους “ερωτευμένους τρελλούς” Amantes Amentes! 

AlcohoL

Οι AlcohoL δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2014 μέσα από την ανάγκη να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, αισθητικά κινούμενοι ανάμεσα στα πλαίσια του ακραίου μεταμοντερνισμού και του θορυβώδους ντανταϊσμού. 

AlcohoL is the anesthesia by which we endure the operation of life…

Acid Falls

Οι Acid Falls δημιουργήθηκαν το 2012, αν και όλα τα μέλη έχουν μακρά προϋπηρεσία παίζοντας μαζί σε προηγούμενες μπάντες. Στις εμφανίσεις τους παίζουν δικές τους συνθέσεις αλλά και προσεκτικά επιλεγμένες διασκευές, κινούμενοι κυρίως στο χώρο του hard rock and heavy. Οι συνθέσεις τους είναι ένα μείγμα επιρροών που προέρχονται από τις προσωπικές εμπειρίες και τα ακούσματα κάθε μέλους, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυθεντικό και ιδιαίτερο. Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε η σύνθεση, ενορχήστρωση και ηχογράφηση των πρώτων ιδεών του γκρουπ με σκοπό την ολοκλήρωση σε δοκιμαστική -αρχικά- μορφή κάποιων κομματιών και η κυκλοφορία τους τουλάχιστον διαδικτυακά. Οι δυσκολίες (τεχνικές και προσωπικές) με τον καιρό ξεπεράστηκαν επιτυχώς και τελικά το φθινόπωρο το 1ο demo cd των Acid Falls είναι γεγονός. Ο τίτλος του cd είναι “Lost in daze” από το ομώνυμο track. Λίγο πολύ o τίτλος απεικονίζει την όλη κατάσταση που πέρασε το γκρουπ μέχρι την ολοκλήρωση του demo. Δεν είναι κι εύκολο να στριμώξεις τέσσερεις μουσικούς σε ένα στούντιο και να καταλήξεις κάπου δίχως να υπάρξει μια σύγχυση, ένα ζάλισμα (daze) στην όλη διαδρομή! 

Amantes Amentes

Οι Amantes Amentes δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2012 από τον Θοδωρή Κέπα και τον Κώστα Μπερτόλη. Το όνομα τους προέρχεται από μια λατινική φράση που σημαίνει “Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί” (πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τον Ρωμαίο κωμωδιογράφο Τερέντιο, 185-159 π.Χ.). Η μουσική τους κινείται σε ελληνικούς Rock ρυθμούς με στοιχεία επίσης από Funk και Reggae. Το Μάρτιο του ιδίου χρόνου αποφασίζουν να μπουν στο studio και ξεκινούν να γράφουν το πρώτο τους υλικό. Μέχρι σήμερα οι Amantes Amentes έχουν εμφανιστεί σε διάφορα σημεία της Αθήνας και σε γνωστές μουσικές σκηνές oπως ο Σταυρός του Νότου. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το δικό τους κοινό, που τους ακολουθεί σε κάθε τους live! 

Είσοδος : 10€ (Μπύρα/Κρασί)

Σας περιμένουμε !!!

Facebook Links 

Alcohol: https://www.facebook.com/Alcohol40oz

Acid Falls: https://www.facebook.com/AcidFalls

Amantes Amentes: https://www.facebook.com/amantesamentesband

Αρχιτεκτονική STAGE: http://on.fb.me/1sw2h1S

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/355860977953091

Χορηγοί Επικοινωνίας 

Athens Day & Night: https://www.facebook.com/athensdaynight

CR radio: https://www.facebook.com/CRradio

Diaskedasi.info: https://www.facebook.com/diaskedasi.info

JustBands.gr: https://www.facebook.com/justbands.gr

Mindradio.gr: https://www.facebook.com/mindradio.gr

Mood Radio: https://www.facebook.com/groups/moodradio

MuseekArt portal: https://www.facebook.com/pages/MuseekArt-portal/137543502953943

music-dreams.gr: https://www.facebook.com/MusicDreamsGR

MusicPress: https://www.facebook.com/pages/MusicPress/154567104612293

Radio Paris: https://www.facebook.com/radioparisgr

Readyo.gr: https://www.facebook.com/Readyogr

Rockarolla Radio: https://www.facebook.com/rockarollaradio

Rock Greece: https://www.facebook.com/RockGreece.gr 

Rock Overdose: https://www.facebook.com/rockoverdose.gr 

Οκτάβα Radio: https://www.facebook.com/OctavaRadio

Powered by Final Touch: https://www.facebook.com/finaltouch.gr

 

Διαβαστε επισης

loading...