HomeMUSICΗ μεγαλειώδης επιστροφή του Γιάννη Πλούταρχου στο Posidonio!

Η μεγαλειώδης επιστροφή του Γιάννη Πλούταρχου στο Posidonio!

 

Μεγαλειώδης ήταν η επιστροφή του Γιάννη Πλούταρχου στο Posidonio  μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια! Η θριαμβευτική πρεμιέρα αναβίωσε τις εποχές εκείνες που ο Γιάννης Πλούταρχος έσπασε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Η ανατρεπτικά καθηλωτική έναρξη του προγράμματος του Γιάννη Πλούταρχου με τα τραγούδια του που έχουν λατρευτεί από τον κόσμο και τις νέες επιτυχίες του «ο άνθρωπός σου», «μια μέρα θα είμαστε μαζί» δίνουν τέτοιο παλμό που σείεται το Posidonio.  Ο Γιάννης Πλούταρχος με τις καθηλωτικές ερμηνείες του γίνεται ένα με το κοινό.

Ο πάντα εντυπωσιακός, Κώστας Μαρτάκης βάζει τη δική του σφραγίδα στο πρόγραμμα ενώ το νέο του τραγούδι « ούτε ήξερες» έχει ήδη αγαπηθεί.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου μαγεύει με την κρυστάλλινη φωνή της , το πιο hot boyband Boys and Noise βάζει τη δική του πινελιά ενώ ξεχωρίζουν οι : Μ. Ραζή , Josephine, Βαλένθια.

Μοναδικές στιγμές στο πρόγραμμα το ντουέτο του Γιάννη Πλούταρχου με την Μαρία Έλενα Κυριάκου  κι η συνύπαρξη του Κώστα Μαρτάκη στη σκηνή με τους Boys and Noise.

Στην θριαμβευτική πρεμιέρα μεταξύ άλλων είδαμε τον Λευτέρη Πανταζή με την συντροφιά του, τον Θάνο Πετρέλη , τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Στους Θριαμβευτικούς ρυθμούς της πρεμιέρας κινήθηκαν κι οι επόμενες βραδιές.

Το βράδυ της Κυριακής στο Posidonio διασκέδασαν ο Θρυλικός Γιώργος Πολυχρονίου που επισκέφτηκε τον Πλούταρχο στο καμαρίνι του, ο Bo, ο Ηλίας Βρεττός, η  Έλενα Γκρέκου που τραγούδησαν κιόλας.

Οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές.

Το Posidonio κι αυτήν την εβδομάδα θα λειτουργήσει : Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο δυνατό σχήμα.

POSIDONIO

Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Τηλ. 210 8941033, 210 8941035

 

https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall 

 

Διαβαστε επισης

loading...