HomeMUSICΠαναγιώτης Ραφαηλίδης & The Rook @ Teatriz

Παναγιώτης Ραφαηλίδης & The Rook @ Teatriz

Παρασκευή 3 Απριλίου Παναγιώτης Ραφαηλίδης live μαζί με τον The Rook @ Teatriz!

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έρχεται στην πόλη μας για να μας κάνει να..”πετάξουμε” ψηλά με ένα live γεμάτο επιτυχίες.

Εμφανίστηκε πριν περίπου 10 χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή και από την πρώτη κιόλας του εμφάνιση κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως με τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Νίκο Βέρτη, αλλά και με την Χαρούλα Αλεξίου και την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Βοτανικό κ.α.

Ενώ μας χάρισε πολλές και αγαπημένες επιτυχίες με το “Πετάω Ψηλά” να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια ακόμα και τώρα. Χρόνο μου ζήτησες, Για χάρη σου, Ο άνθρωπός μου, Σ’ αγαπάω πολύ και πολλά αγαπημένα τραγούδια θα απολαύσουμε live αυτή την Παρασκευή από τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, σε μια βραδιά που θα χορέψουμε, θα διασκεδάσουμε αλλά και θα..ερωτευτούμε!

Μαζί του ο THE ROOK, o γνωστός DJ-MC που θα μας ξεσηκώσει με τις μουσικές επιλογές του και θα μας δώσει το ρυθμό..το καλοκαίρι μας αυτό. Έχοντας συνεργασίες με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, αλλά και με εμφανίσεις σe κάποια από τα καλύτερα clubs τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έρχεται να μας παρασύρει με ένα εντελώς διαφορετικό και ανεβαστικό πρόγραμμα.

Αυτή την Παρασκευή Παναγιώτης Ραφαηλίδης και The Rook με τρελά κέφια για μια super βραδιά στο Teatriz!!

Να είσαι εκεί

Είσοδος ελεύθερη

Διαβαστε επισης

loading...