HomeNEWSΟ Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν πορωμένος με...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν πορωμένος με…

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρόλο του στην εκπομπή MEGA Με Μία.

 

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική συνέντευξη:

-Πώς βλέπεις την κατάσταση μέχρι σήμερα στο «Mega με Μία»;

«Από την αρχή ένιωσα ότι θα ήταν για μένα μια νέα αρχή. Κι αυτή την αίσθηση συνεχίζω να έχω. Είχα φτάσει σ’ έναν κορεσμό από τη συμμετοχή μου στο πρωινό, και αισθάνθηκα ότι έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό. Ήταν περισσότερο δικό μου θέμα, όχι συνεργατών ή ομάδας. Αποφάσισα, λοιπόν, να δω την πρωινή ζώνη με άλλο μάτι και να κάνω μαζί με τον Μάρκο ένα νέο ξεκίνημα, μια διαφορετική προσέγγιση όσο γίνεται στο πρωινό. Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη χρονιά, γιατί αισθάνομαι ότι μου έδωσε την ευκαιρία να επανασυστηθώ στον κόσμο».

-Πόσο διαφορετική μπορεί να είναι, όμως, μια πρωινή εκπομπή;

«Η διαφορά φέτος για μένα, πέρα από την ομάδα και τη δική μου πρόθεση, είναι ότι νιώθω περισσότερο συνεργάτης στο πρωινό. Δίνω και εισπράττω περισσότερα πράγματα σ’ αυτό το project που κάνουμε».

-Μήπως, απλώς, είσαι προσωπικά σε καλύτερη φάση;

«Σίγουρα. Είμαι περισσότερο αντικειμενικός, διαυγής, ελεύθερος, και κάνω με περισσότερη χαρά τη δουλειά μου. Μέχρι πέρυσι εμπλεκόμουν πολύ συναισθηματικά με τα θέματα της δουλειάς και έχανα την απόλαυση».

-Δηλαδή, τα προηγούμενα χρόνια δεν ένιωθες συνεργάτης των εκπομπών;

«Όσο πηγαίνεις πίσω στη ζωή σου, συνειδητοποιείς ότι ήσουν και πιο ρομαντικός. Χρειάζεται χρόνος για να μάθεις τη δουλειά, να σε μάθει κι εκείνη, και να βελτιώσεις την απόδοσή σου. Μέχρι πέρυσι ήμουν περισσότερο αφοσιωμένος και μέρος του όλου πράγματος. Φέτος, νιώθω ότι έχω το δικό μου χώρο και συνεργάζομαι καλύτερα. Ήμουν πορωμένος και γι’ αυτό δεν το διασκέδαζα. Τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνα τα πάντα πολύ προσωπικά. Πλέον, δεν τα παίρνω όλα τόσο κατάκαρδα. Μάλιστα, είχα φτάσει σ’ ένα σημείο που όσοι ήταν φίλοι του πρωινού, ήταν και δικοί μου φίλοι ενώ, αντίθετα, έβαζα απέναντι μου όσους έλεγαν άσχημα λόγια για το πρωινό. Είναι λάθος να εμπλέκεσαι συναισθηματικά με τη δουλειά. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δε δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό ή ότι δε χαίρεσαι ή λυπάσαι με την εξέλιξή της. Είμαι αφοσιωμένος, όσο οφείλω, σε οποιαδήποτε δουλειά και όχι πια τυφλός ακόλουθος».

-Αν είχαν αλλάξει κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι συνθήκες στην εκπομπή και δεν ήταν τόσο ρόδινες, θα το έλεγες;

«Όχι, δε θα το έλεγα ευθέως, θεωρώ ότι δεν είναι εποχές για να το παίζουμε ήρωες αλλά, αντίθετα, είναι καιρός να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ίσως έλεγα με τον τρόπο μου την αλήθεια, χωρίς να θίξω κάποιον».

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Σήμερα το “Ματωμένο” φεγγάρι – BINTEO

 

Η λαμπερή και χλιδάτη πορεία της Σταμάτη πριν το Δρομοκαΐτειο

Διαβαστε επισης

loading...