HomeMUSICΗ εντυπωσιακή εμφάνιση της Σοφίας Βόσσου στο Posidonio!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σοφίας Βόσσου στο Posidonio!

Εντυπωσιακά κομψή εμφανίστηκε η Σοφία Βόσσου στο Posidonio με την παρέα της- το βράδυ της Κυριακής- όπου διασκέδασαν με τους ρυθμούς του Γιάννη Πλούταρχου μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αφού την καλωσόρισε στην πορεία της βραδιάς της παραχώρησε το μικρόφωνο. Η Βόσσου λαμβάνοντας το μικρόφωνο δήλωσε για τον Γιάννη Πλούταρχο: « Θέλω να κάτσω δίπλα στον Γιάννη. Να του δώσετε ένα χειροκρότημα γιατί είναι ο σπουδαιότερος των σπουδαιότερων της γεννιάς του κι έχει πολλά ακόμη να δώσει στην ψυχούλα μας. Γιατί αυτό το πλάσμα όπως ξεκίνησε έτσι έμεινε. Δεν ανακατεύτηκε με τίποτα και μας χαρίζει μόνο αγάπη και τέχνη με την φωνάρα , την σπουδαία».

Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=7GiniyPbAcQ

Η Σοφία Βόσσου εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων με την μαγευτική ερμηνεία της στο τραγούδι: « Αν είναι η αγάπη αμαρτία».

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τις καθηλωτικές ερμηνείες του σε τραγούδια του που έχουμε λατρέψει γίνεται ένα με τον κόσμο.

 Οι  νέες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου  «ο άνθρωπός σου», «μια μέρα θα είμαστε μαζί», «μια μεγάλη αγάπη», «ειλικρινά», «θέλω να προσέχεις», «ναρκοπέδιο η ζωή μου» δίνουν τέτοιο παλμό που σείεται το Posidonio.  

Ανεβασμένη κρατά τη διάθεση ο Κώστας Μαρτάκης  ενώ το νέο του τραγούδι « ούτε ήξερες» έχει ήδη αγαπηθεί.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, οι Boys and Noise, η λαϊκή τραγουδίστρια  Βίλλυ Ραζή κι οι :Josephine, Βαλένθια βάζουν τη δική τους σφραγίδα στο πρόγραμμα.

Οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο δυνατό σχήμα.

 

 

POSIDONIO

Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Τηλ. 210 8941033, 210 8941035

 

https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall 

Διαβαστε επισης

loading...