HomeSHOWBIZΈσκασε τώρα: Διέρρευσαν εικόνες 35χρονης ηθοποιού απο ερωτικό παιχνίδι στη Μύκονο

Έσκασε τώρα: Διέρρευσαν εικόνες 35χρονης ηθοποιού απο ερωτικό παιχνίδι στη Μύκονο

Η ιστορία με τις γυμνές φωτογραφίες διαφόρων celebrities που διαρρέουν από το iCloud συνεχίζεται. Το θέμα είναι όμως, όταν την πατάς μια φορά πως γίνεται να συνεχίζεις να φορτώνεις εικόνες εκεί;Έχει ταλέντο όμως δεν μπορούμε να πούμε. Σύμφωνα με την ίδια κάποιες απο τις εικόνες είναι απο την εποχή που είχε επισκεφτεί τη Μύκονο στις διακοπές της, το περασμένο καλοκαίρι. Αυτός ο αέρας του νησιού τελικά…

Η Kelly Brook πάντως δεν φαίνεται να βάζει μυαλό. Λίγο καιρό πριν είχαμε δει τις γυμνές της φωτογραφίες οι οποίες έγιναν viral παντού και τώρα το σίριαλ συνεχίζεται.

Το κορίτσι ήθελε να βγάλει γούστα και έβγαλε selfie στο δωμάτιο της μόνο που δεν έμειναν ούτε τώρα στο προσωπικό της αρχείο.

Και κάπου εδώ αναρωτιόμαστε μήπως δεν διαρρέουν έτσι απλά και γίνεται εσκεμμένα από την ίδια για λόγους δημοσιότητας; Κρίμα γιατί θα μπορούσε να βρει άλλους τρόπους για να το κάνει.

Προκαλεί με τις πόζες της και τις καυτές φωτογραφίες αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να μοιραστούμε όλες τις εικόνες μαζί σας παραμόνο κάποιες πιο soft  καθώς το περιεχόμενο είναι άκρως πορνογραφικό.

 

Διαβαστε επισης

loading...