HomeAGENDAThe Battle 14 στο Γήπεδο Tae Kwon Do

The Battle 14 στο Γήπεδο Tae Kwon Do

Το the BATTLE επιστρέφει στην 14η του έκδοση πιο ποιοτικό από ποτέ. Στις 26 Απριλίου στο κλειστό του TAE KWON DO οι τυχεροί φανς των μαχητικών αθλημάτων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα δυο κορυφαίους Ελληνες μαχητές να ματώνουν για διεθνή τίτλο. Τον international τίτλο της WKN και την περιζήτητη ζώνη που τον συνοδεύει. Ο Ελληνας wrangler Αντώνης Τζώρος θα αναμετρηθεί με τον Κόκκινο Σκορπιό, τον Λευκορώσο Αλεξεί Ιγκνάσοφ σε μια heavyweight τιτανομαχία. Ο Ιγκνάσοφ με καριέρα σε όλα τα μεγάλα show του εξωτερικού είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα στο χώρο του kick boxing που έχει έρθει ποτέ στη χώρα μας.

Ο «θηλυκός» Ζαμπίδης ,λόγω δημοφιλίας , η 22χρονη καλλονή και πρωταθλήτρια του muay thai Μαριάννα Καλλέργη περιμένει με άγριες διαθέσεις την πρωταθλήτρια Βελγίου για ένα ντέρμπι χωρίς αύριο με έπαθλο την πολυπόθητη international ζώνη WKN. Και οι λάτρεις της πυγμαχίας όμως δεν θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς ο Mr.Battle Δημήτρης Ξερικός θα αντιμετωπίσει όνομα –έκπληξη από το εξωτερικό που μόλις ανακοινωθεί θα κάνει αυτόματα τις θέσεις κοντά στο ρινγκ ανάρπαστες. Από τις ελληνικές μάχες ξεχωρίζει η αναμέτρηση του «τουρκοφάγου» Στέλιου Παπαδόπουλου εναντίον του ελπιδοφόρου Νίκου Κοντογιάννη και η σύγκρουση των «γιγάντων» Μαυρογιάννη –Δελλή που θα κάνει το κλειστό του TAE KWON DO να τρέμει συθέμελα!

Η κάρτα του the Battle 14 περιλαμβάνει άλλους δέκα πρώτης γραμμής αγώνες ενώ νωρίτερα θα δοθεί η ευκαιρία σε ελπιδοφόρους αθλητές που ξεχώρισαν στα New Achhilles να αποδείξουν στον πρόεδρο της WKN Στεφάν Γκαμπρέρα ότι αξίζουν να ταξιδέψουν και να αγωνιστούν σε μεγάλα event του εξωτερικού.

Οσο για τις παροχές προς τους τυχερούς που θα δουν το the Battle 14 από κοντά? Εκεί που άλλοι κάνουν «εκπτώσεις» η one2 ανεβάζει τον πήχυ με sushi bar και premium vodka και malt για τους θεατές στις ροτόντες ενώ ακόμα και όσοι προτιμήσουν τις vip θέσεις θα έχουν τη δυνατότητα παραγγελίας από το κάθισμα τους, αποφεύγοντας συνωστισμό και ουρές. 

The Battle 14 εισιτήρια

15 ευρώ κερκίδα

25 ευρώ vip θέσεις-αρένα

45 ευρώ θέση σε ροτόντα

Διαβαστε επισης

loading...