HomeCINEMAΤι θα δούμε από σήμερα 18/6/2015 στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Τι θα δούμε από σήμερα 18/6/2015 στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Άλλη μια βδομάδα με αρκετές νέες ταινίες (κυρίως κωμικές) στις αίθουσες.

 

Πρώτο έρχεται το «Spy», που είναι η καλύτερη κωμωδία της εβδομάδας, του μήνα, του χρόνου, με τον Paul Feig να συνεχίζει την συνεργασία του με τη υπέροχη Melissa McCarthy, τον Jason Statham να απολαμβάνει με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο του κωμικό ρόλο, την Rose Byrne σε ρόλο κακιάς που δεν γίνεται να μην αγαπήσουμε, και τον Jude Law σε ρόλο κατασκόπου αλά James Bond.

 

Απ’ την άλλη έχουμε το «Entourage» που είναι η χειρότερη κωμωδία της εβδομάδας, του μήνα, του χρόνου, που βασικά ασχολείται μόνιμα με το σεξ, χωρίς να έχει να πει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα, πέραν του ότι οι τύποι, που τυγχάνουν διάσημοι, έχουν πολλά λεφτά και τίποτα άλλο προφανώς να κάνουν.

 

Στο «The Rewrite» ο Hugh Grant είναι ένας (κάποτε επιτυχημένος) σεναριογράφος, που τα οικονομικά του τον αναγκάζουν να αναλάβει τη θέση καθηγητή σεναρίου. Ενδιαφέρον φιλμ που όμως δεν πρόκειται να μείνει στη μνήμη για πολύ καιρό μετά τη προβολή του. Μοιάζει με απολογία του σκηνοθέτη-σεναριογράφου, Marc Lawrence, για τη δυσκολία του επαγγέλματος και το ενδεχόμενο αδιάφορο αποτέλεσμα του «Rewrite».

 

Και άλλο ένα φιλμ που ασχολείται με τη συγγραφή σεναρίου, ο Chris Evans στο «Playing it Cool» είναι ένας συγγραφέας που αναγκάζεται να γράψει ένα ρομαντικό φιλμ, η δυσκολία είναι ότι δεν πιστεύει στον έρωτα, μέχρι που θα γνωρίσει τη Michelle Monaghan.

 

Στο ισπανικό «La Isla Minima» μια σειρά από βάναυσες δολοφονίες έφηβων κοριτσιών σε μια απομονωμένη πόλη φέρνει κοντά δύο παντελώς ανόμοιους χαρακτήρες, δύο ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών που στέλνονται από τη Μαδρίτη για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση.

 

Ενώ τέλος στην ελληνική κωμωδία του Νίκου Ζερβου, «Λύσσα Κακιά», βλέπουμε την καθημερινότητα φοιτητών μια σχολής υποκριτικής με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και πρωταγωνιστικούς ρόλου έχουμε τον Γιώργο Καραμίχο και τη Ζωή Ζέρβα.

Διαβαστε επισης

loading...