HomeCINEMASTEREOWORLD FESTIVAL 2011 .. Μια ιδέα, τρεις καλλιτέχνες καιένα φεστιβαλ μουσικής!

STEREOWORLD FESTIVAL 2011 .. Μια ιδέα, τρεις καλλιτέχνες καιένα φεστιβαλ μουσικής!

 

Η ΙΔΕΑ

Το Stereoworld.grθέλοντας να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του για την αλματώδη πορεία του τα τελευταία δύο χρόνια και για να ξεκινήσει τη νέα χρονιά με τις καλύτερες ευχές, ετοίμασε και σας παρουσιάζει το 1ο STEREOWORLDFESTIVALπου θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011 στο νέο χώρο πολιτισμού, το PASSPORTστον Πειραιά.

 

 

ΟΙΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

MONSIEUR MINIMAL

MENTA

                  acoustic setPOIROT(Pillow, The Liarbirds)

 

+ DJ Sets From Stereoworld Team

 

ΤΟΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το 1ο STEREOWORLDFESTIVALθα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011 στο νέο χώρο πολιτισμού, το PASSPORTστον Πειραιά. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30 και η αρχή θα γίνει με DJsetsαπό την ομάδα του Stereoworld. Στις 21:30 ακριβώς θα εμφανιστεί ο POIROT(Γιώργος Δημόπουλος), τραγουδιστής των Pillowκαι των Liarbirds, σε ένα ακουστικό σετ που θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη του την πορεία. Στη συνέχεια (22:30) στη σκηνή ανεβαίνουν οι ΜΕΝΤΑ για ένα δυνατό ποπ ξεσάλωμα και στο τέλος (23:45) ο αγαπημένος καλλιτέχνης της εγχώριας σκηνής MONSIEURMINIMALθα μας παρασύρει στον παράδεισο της ποπ μουσικής, πλημμυρίζοντας το χώρο με τα καλύτερα vibes. Στις αλλαγές μεταξύ των καλλιτεχνών θα συνεχίζουν τα DJsetsαπό την ομάδα του Stereoworldκαθώς επίσης και μετά το τέλος των ζωντανών εμφανίσεων για όσους θα αντέχουν ακόμα.

 

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 7€

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ STEREOWORLDΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ EMAILΣΤΟ festival@stereoworld.grΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ(!), ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ. Η ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21:00, ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΛΛΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΜΕ.

 

Ο ΧΩΡΟΣ

Πέρασαν σχεδόν τρείς δεκαετίες από τότε που άρχισε η αποψίλωση της πόλης του Πειραιά από σοβαρές πολιτιστικές πρωτοβουλίες, και ταυτόχρονα η περιθωριοποίηση όσων «τρελών» οραματίζονταν και οι οποίοι θα κρατούσαν ζωντανό αυτόν τον τόπο.

Το αποτέλεσμα, γνωστό σε όλους: Δεκάδες καταξιωμένοι καλλιτέχνες και διανοούμενοι, τράβηξαν για άλλες γειτονιές της Αθήνας.

Η ανάγκη να καλυφθεί μέρος αυτού του κενού, και το πείσμα αυτών που ονειρεύονται, γέννησε την ιδέα του PassPort(πρώην Σινέ «Χάι Λάιφ»).

 

Βασικές Πληροφορίες

Τοποθεσία: Καραϊσκου 119 (Πλατεία Κοραή), Πειραιάς

Τηλέφωνο:  2104296401

Ιστοσελίδα: http://www.pass-port.gr

 

 

Μετακίνηση:

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

ΜΕΤΡΟ: 5’ από την στάση του ηλεκτρικού σταθμού Πειραιά

ΛΕΩΦΟΡΕΙO:  Στάση Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Διαβαστε επισης

loading...