HomeAGENDABARRAKUD @ TBA στην Κέρκυρα

BARRAKUD @ TBA στην Κέρκυρα

Το Barrakud στην Κέρκυρα είναι πραγματικά διαφορετικό από ό, τι ξέρετε και θα σας εξηγήσουμε τον λόγο. Η Κέρκυρα είναι ένα μεγάλο και πανέμορφο νησί, με διαφορετικά τοπία. Υπάρχουν πολλές σπηλιές και μεγάλες σε έκταση παραλίες με λευκή άμμο, κόλποι και βράχια που έχουν πάρει το σχήμα τους από τα κύμματα και από τον άνεμο και μια ζεστή, υπέροχη μπλε θάλασσα.

Η Κέρκυρα ήταν το τέλειο μέρος για να δημιουργήσουμε μια νέα εμπειρία και το καταλάβαμε αμέσως μόλις την γνωρίσαμε. Ερωτευτήκαμε το νησί και τα τοπία του και φέραμε εκεί την μουσική μας και την οικογένειά μας.

Κατά τη διάρκεια των 5 ημερών του κυρίου προγράμματος του φεστιβάλ (29 Ιουλίου – 2 Αυγούστου) έχουμε επιλέξει 5 σημεία δίπλα στη θάλασσα, κάθε μέρα προχωρούμε σε κάτι νέο, διαφορετικό και πάντα υπέροχο, όπου θα έχετε χρόνο να χαλαρώσετε, να κολυμπήσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία στις αμμώδεις παραλίες , πριν από την έναρξη των πάρτυ.Αργά το απόγευμα θα υπάρχει ένα διάλειμμα για χαλάρωση και ξεκούραση και κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο club και στα stages τα οποία βρίσκονται κοντά στα καταλύματα , θα απολαύσουμε τις μουσικές των αγαπημένων μας καλλιτεχνών μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Η 6η ημέρα (3 Αυγούστου) θα είναι η επιπλέον ημέρα,η οποία θα έιναι αποκλειστικά αφιερωμένη στα boat parties. Γιατί μια ολόκληρη ημέρα; Επειδή θα ταξιδεύουμε στην θάλασσα και σε μικρά νησιά για 8 ώρες. Θα απολαύσουμε το κολύμπι στα καταγάλανα νερά και θα ανακαλύψουμε τις καλύτερες παραλίες που έχετε δει ποτέ….. Η 7η μέρα (4 Αυγούστου) ένα αποκλειστικό party θα λάβει χώρα , για όλους αυτούς που θα έχουν πάρει το πακέτο για τις πέντε ημέρες του φεστιβάλ…Eτσι όμορφα θα αποχαιρετίσουμε το Barrakud.

Πήραμε το καλοκαίρι, και του δώσαμε το σχήμα του Φεστιβάλ!

Καλώς ήλθατε στο Barrakud στην Κέρκυρα: Ενα φεστιβάλ, ένα ταξίδι, και η περιπέτεια του να ζήσουμε όλοι μαζί!

Τιμή εισιτήρίου 109€

Εκπτωση για άτομα με τόπο γέννησης την Κέρκυρα

Τιμή εισητηρίου 89,00 eur.

Θα ζητηθεί στην είσοδο ταυτότητα για λόγους πιστοποίησης. 

Διαβαστε επισης

loading...