HomeMUSICΑντίδοτο στο φορτισμένο κλίμα η μουσική των 15 50 στο Tramp!

Αντίδοτο στο φορτισμένο κλίμα η μουσική των 15 50 στο Tramp!

Παρά το φορτισμένο κλίμα των τελευταίων ημερών oι 15 50 , το καλύτερο ελληνικό ροκ συγκρότημα το τελευταίων ετών, επέστρεψε στο Γκάζι – κάθε Τετάρτη – στο Tramp.

Ο συναυλιακός χαρακτήρας των εμφανίσεων των 15 50 αποτελεί μουσική ανάσα ζωής για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την πρόσφατη καθημερινότητα.

Αντίδοτο στις εξελίξεις , ο κόσμος που χειροκροτεί και γίνεται ένα με την μπάντα των 15 50.

Τους 15 50 χειροκρότησε ο θρυλικός Γιώργος Πολυχρονίου.

Ο G Poly δήλωσε ενθουσιασμένος με τους 15 50. Χαρακτηριστικά είπε : « Οι 15 50 είναι μια πολύ δεμένη μπάντα μ’ ευρηματικές εναλλαγές στο μουσικό πρόγραμμά της που ανεβάζει το κοινό, ποιότητα στον ήχο και στην παραγωγή κι εξαιρετικές ερμηνείες. Οι 15 50 είναι ό,τι καλύτερο , έχω δει.»

Ο Γιώργος Πολυχρονίου μάλιστα έδωσε προσωπικά τα συγχαρητήριά του, στον κιθαρίστα και leader της μπάντας, Ρουσσέτο Δημητρόγλου και τον τραγουδιστή, Μηνά Τσίγκο.

 

Το νέο τραγούδι των 1550, «Στη Δύση» που είναι η Summer reggae-rock  ανάσα στη μουσική των 1550, έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. https://www.youtube.com/watch?v=xfjmvXg6QWg

Οι 15 50 , ανεβάζουν τη διάθεση όπως μόνο εκείνοι ξέρουν με εναλλαγές στο πρόγραμμά τους από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και παλαιότερες επιτυχίες τους.

Το δε τραγούδι τους « Εγώ είμαι για σένα» , έχει γίνει το τραγούδι των ημερών όπου σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι το τραγουδούν παρέα τους!

 

Και σήμερα. και κάθε Τετάρτη , οι 15 50 στο Tramp στο Γκάζι.

Doors open: 22.00

Tramp: ΒΟΥΤΑΔΩΝ 36 & ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ, ΓΚΑΖΙ.ΤΗΛ.210 3416345

 

1550,Members: Γιάννης Ράνης (τύμπανα) Ρουσσέτος Δημητρόγλου (κιθάρες) Τάσσος Σταύρακας (πλήκτρα) Μηνάς Τσίγκος (φωνητικά) Ιωσήφ Μοσχόπουλος (κιθάρες, φωνητικά) Γιάννης Κωστής (μπάσο).

 

Το Ελληνικό Ροκ ζει! Έχει μελωδία, έχει συναίσθημα, έχει ρυθμό.

Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους!

© 2015 Microsoft Όροι Προστασία προσωπικών δεδομένων και cookies Προγραμματιστές Ελληνικά

    

Διαβαστε επισης

loading...