HomeNEWSΞένες σειρές κάθε βράδυ στο Mega

Ξένες σειρές κάθε βράδυ στο Mega

Ένα πυρηνικό υποβρύχιο σε απομονωμένο νησί, το πιο εναλλακτικό δίδυμο σε δικαστικές αίθουσες, μάχιμοι γιατροί σε εμπόλεμη ζώνη και ο πιο περιβόητος φυγάς στην υπηρεσία του FBI… κάνουν κατάληψη στη βραδινή ζώνη του Mega.

LAST RESORT 

O Σον Ράιαν, δημιουργός των επιτυχημένων σειρών “The shield”, “The unit”, “The Chicago code” επανέρχεται με μια περιπέτεια ακόμη, υποψήφια για ΕΜΜΥ μουσικής και οπτικών εφέ. Το πλήρωμα του πυρηνικού υποβρυχίου “Κολοράντο” καταλήγει σε ένα έρημο νησί καθώς έχει γίνει στόχος του Πολεμικού Ναυτικού. Εκεί, η επίλεκτη ομάδα αξιωματικών αναγκάζεται να επιβιώσει κάτω από αντίξοες συνθήκες δημιουργώντας την καινούργια τους βάση στο τελευταίο τους καταφύγιο…

Παίζουν: Αντρέ Μπράουγκερ (Μάρκους Τσάπλιν), Σκοτ Σπίντμαν (Σαμ Κένταλ), Ντέιζι Μπετς (Γκρέις Σέπαρντ), Καμίλ Ντε Παζίς (Σόφι Τζιράρντ), Ντίκεν Λάκμαν (Τάνι Τάμρεντζακ).

FRANKLIN & BASH 

Δικηγόροι και κολλητοί φίλοι, ο Πίτερ Μπας και ο Τζάρεντ Φράνκλιν πιάνουν δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο φέρνοντας “νέο αέρα” στο δικαστικό σύστημα της Καλιφόρνια. Μετά την απρόσμενη επιτυχία τους σε μια σημαντική υπόθεση οι δυο κολλητοί προσλαμβάνονται από ένα σκληροπυρηνικό δικηγορικό γραφείο, ζουν την μεγάλη ζωή και φέρνουν τα πάνω κάτω…

Παίζουν: Μαρκ Πολ Γκοσελάρ (Πίτερ Μπας), Μπρέκιν Μέιερ (Τζάρεντ Φράνκλιν), Ριν Ντάιαμοντ (Ντάμιεν Καρπ), Ντάνα Ντέιβις (Κάρμεν Φίλιπς).

COMBAT HOSPITAL

Ένα σχεδόν αυτοσχέδιο νοσοκομείο βρίσκεται στη μέση της εμπόλεμης ζώνης στο Αφγανιστάν. Εκεί, μια ομάδα γιατρών και νοσοκόμων προσφέρουν τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες σε τραυματισμένους στρατιώτες, πολίτες αλλά ακόμα και σε τραυματίες του αντίπαλου μετώπου. Ένταση, μάχες ζωής και θανάτου και ατελείωτες συγκρούσεις πάνω από το χειρουργικό τραπέζι. 

Παίζουν: Ηλίας Κοτέας (Συνταγματάρχης Μαρκς), Λουκ Μάμπλι (Δρ. Σίμον Χιλ), Τέρι Τσεν (Λοχαγός Μπόμπι Τρανγκ). Ντέμπορα Κάρα Ούνγκερ (Ταγματάρχης Γκρέις Πέντερσον), Άρνολτν Πίνοκ (Διοικητής Γουιλ Ρόγιαλ), Μισέλ Μπορθ (Ρεμπέκα Κινκάιντ).

THE BLACK LIST (προσεχώς…)

Ο Ρέιμοντ Ρεντ, πρώην κυβερνητικός πράκτορας και περιβόητος φυγάς, παραδίδεται στο FBI για να βοηθήσει στη σύλληψη των πιο επικίνδυνων εγκληματιών του κόσμου που για χρόνια κάλυπτε. Θέτει όμως ένα όρο: να συνεργαστεί αποκλειστικά με την νεοσύλλεκτη πράκτορα Λιζ, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται τον λόγο. Καθώς συνεργάζονται, η Λιζ μπλέκεται σε μια μυστηριώδη συνωμοσία που αφορά τον θάνατο του πατέρα της αλλά και τον όχι και τόσο αθώο σύζυγό της. 

Ο Τζέιμς Σπέιντερ ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού δραματικής σειράς το 2014.

Παίζουν: Τζέιμς Σπέιντερ (Ρέιμοντ Ρεντ), Μέγκαν Μπουν (Λιζ Κιν), Ντιέγκο Κλαττένχοφ (Ντόναλντ Ρέσλερ).

Κάθε βράδυ από τις 23:30 στο Mega.

Διαβαστε επισης

loading...