HomeNEWSΑυτά είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του Νίκου Μουρατίδη

Αυτά είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του Νίκου Μουρατίδη

Ο Νίκος Μουρατίδης σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα:

Τι κάνετε αυτό τον καιρό; «Ξυπνάω καθημερινά και η είδηση παραμένει η ίδια, για μήνες, για χρόνια κι αυτό με έχει φτάσει στα όρια μου, αν θα βγούμε ή όχι από το ευρώ. Κάθε καλοκαίρι διοργανώνω ένα φεστιβάλ νέων ταλέντων στην Καρδίτσα, στη Λίμνη Πλαστήρα. Φέτος ήταν η τέταρτη χρονιά. Είναι ένας παράδεισος. Κάνω ωραία πράγματα για τα νέα παιδιά, αλλά και μουσικές παραστάσεις που παρουσιάζουμε μετά. Έπειτα πήγα μια εβδομάδα στη Σύρο, καλεσμένος σε φίλους».

Επιστρέφοντας ποια είναι τα σχέδια σας;

«Έχω γράψει κι ένα έργο για τη Μελίνα Μερκούρη, που λέγεται «Μελίνα Darling». Παίχτηκε πέρυσι για 5 παραστάσεις και θα το συνεχίσουμε φέτος το χειμώνα, με την Μπέσυ Μάλφα, τη Δέσποινα Ολυμπίου και την Κρινιώ Νικολάου. Ένας θεατρικός μονόλογος για μία ηθοποιό και δύο τραγουδίστριες. Είναι η ζωή και τα τραγούδια της Μελίνας. Ακόμα δεν έχω κλείσει το χώρο που θα παιχτεί.

Κάνω μια εκπομπή καθημερινή στην Κύπρο, την οποία ηχογραφώ από εδώ και τη στέλνω. Δεν υπάρχουν δουλειές. Ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες, κυνηγάμε τις δουλειές με το πιστόλι. Αν δεν ανοίξει η αγορά…»

Σας αγχώνει αυτό;

«Πάρα πολύ, παλεύω για να «κάτσει» μια δουλειά. Άλλες φορές είχα 3-4 δουλειές, τώρα με το ζόρι. Είναι πάρα πολύ στριμωγμένα τα πράγματα, δεν το κρύβω, έχω πρόβλημα»

 

 

 

 

 

Μεγάλος διαγωνισμός: Το Athenstimeout.gr σας κάνει δώρο μια εβδομάδα στα Dynasty Villas στην Λευκάδα!

Διαβαστε επισης

loading...