HomeMUSICO Sam Smith θα τραγουδήσει το τραγούδι τίτλων του Spectre

O Sam Smith θα τραγουδήσει το τραγούδι τίτλων του Spectre

Το “Writing’s On The Wall” του Sam Smith είναι το τραγούδι τίτλων της ταινίας SPECTRE, της 24ης περιπέτειας του James Bond, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Albert R. Broccoli’s EON Productions, τη Metro-Goldwyn-Mayer Studios και τη Sony Pictures Entertainment. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records, και θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Σεπτεμβρίου.

 

ίναι το πρώτο τραγούδι θέματος ταινίας James Bond που ηχογραφείται μόνο από άντρα καλλιτέχνη, από το 1965 και έπειτα.

Οι παραγωγοί της ταινίας Michael G. Wilson και Barbara Broccoli δήλωσαν με αφορμή την ανακοίνωση: «O Sam και ο Jimmy έγραψαν το πιο εμπνευσμένο τραγούδι για το Spectre, και σε συνδυασμό με την εξαιρετική ερμηνεία του Sam, το ‘Writing’s On The Wall’ θα γίνει σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες Bond επιτυχίες όλων των εποχών».

Από την πλευρά του ο Smith δήλωσε: «Είναι σίγουρα ένα από τα highlights της καριέρας μου. Είναι τιμή μου να ανακοινώνω ότι θα τραγουδήσω ένα από τα επόμενα James Bond μουσικά θέματα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού του βρετανικού θρύλου. Ελπίζω ότι όλοι θα λατρέψετε το τραγούδι όσο ευχαριστήθηκα κι εγώ τη δημιουργία του».

Διαβαστε επισης

loading...