HomeMUSICΣυγκινητικές στιγμές με τον Πάνο Κιάμο να τραγουδάει για τα παιδιά του...

Συγκινητικές στιγμές με τον Πάνο Κιάμο να τραγουδάει για τα παιδιά του Make-A-Wish!

 

 

 

+ η έκθεση παιδικής ζωγραφικής «100 Ευχές από Αστέρι σε Αστέρι»

 

 

 

Συνεχίζοντας την ευαίσθητη συνεργασία του με το MAKE-A-WISH (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) o αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Κιάμος εμφανίστηκε χθες το απόγευμα Κυριακής 27 Σεπτέμβρη, στη σκηνή της εκδήλωσης Family Fun Day, διασκεδάζοντας με τον γνωστό δοτικό του τρόπο τις οικογένειες και τα μικρά παιδιά, που είχαν έρθει μαζικά σε αυτήν τη γιορτή γεμάτη ξεγνοιασιά, παιχνίδι και συναρπαστικές δραστηριότητες.

 

Ιδιαίτερα συγκινητική για όλους ήταν η στιγμή που, αψηφώντας τις κινητικές του δυσκολίες, ο ζωηρός μικρός Κωνσταντίνος, ανέβηκε στη σκηνή, κατόπιν ευχής που πραγματοποίησε, και τραγούδησε καταχειροκροτούμενος μαζί με τον Πάνο Κιάμο το αγαπημένο του τραγούδι «Φωτιά με Φωτιά»!

 

Στα πλαίσια του Family Fun Day λειτούργησε ολόκληρη τη μέρα και η έκθεση παιδικής ζωγραφικής «100 ΕΥΧΕΣ από ΑΣΤΕΡΙ σε ΑΣΤΕΡΙ». Τις προηγούμενες εβδομάδες 100 συλλεκτικά εξώφυλλα του νέου άλμπουμ του Πάνου Κιάμου που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Cobalt Music, ζωγραφίστηκαν με πολλή φαντασία από τα ίδια τα παιδιά Ευχής του Make-A-Wish με θέμα την αισιοδοξία, την ελπίδα και την πιο βαθιά τους επιθυμία, που δεν σβήνουν παρά τις απειλητικές ασθένειες. Όλα τα έσοδα από αυτά τα συλλεκτικά CD, που θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Οκτωβρίου, θα ενισχύσουν εξολοκλήρου το έργο τουMAKE-A-WISH!

 

***

 

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Τα έσοδα από τη διοργάνωση του Family Fun Day, όπου εμφανίστηκε αφιλοκερδώς ο Πάνος Κιάμος, προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τ

Διαβαστε επισης

loading...