HomeCINEMAΤι θα δούμε από 31/12/2015 στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Τι θα δούμε από 31/12/2015 στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς έρχονται και νέες ταινίες στις αίθουσες.

 

Ο Ron Howard και ο Chris Hemsworth ξανασυνεργάζονται μετά το αγαπημένο «Rush» στο «In the Heart of the Sea», και για να είμαστε ειλικρινείς δεν πιστεύουμε πως θα το θυμόμαστε μετά από καιρό όπως το πρώτο, είναι όμως αλήθεια πως δεν χάσαμε και τον χρόνο μας και ότι πρόκειται για μια αξιοπρεπή (και σε σημεία συγκινητική) περιπέτεια.

 

Στο ρομαντικό «Brooklyn» η Saoirse Ronan ταξιδεύει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον, η καρδιά της όμως μένει πίσω στο σπίτι της. Το «Brooklyn» μας ταξίδεψε μέσα απ’ το ρομαντισμό του και μας έμαθε πως μερικές φορές ακόμα κι αυτά που μας πονάνε υπήρχε λόγος που τα αφήσαμε.

 

Το «The Assassin» είναι ένα οπτικά πανέμορφο φιλμ με υπόθεση που θα μπορούσε να συνοψιστεί σε μια ταινία μικρού μήκους, και που τελικά μας κούρασε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ημέρες και ώρες προβολών κάντε κλικ ΕΔΩ.

 

Στο «The Little Prince» η ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα ζωντανεύει καθώς την ανακαλύπτει ένα μικρό κορίτσι απ’ τον άνθρωπο που την έζησε. Το αξιαγάπητο animation είναι μια πολύ καλή δουλειά που αξίζει να παρακολουθήσετε στο σινεμά.

 

Στο «Belle et Sebastien, l’aventure continue» στο χωριό του Σεμπαστιάν, όλοι γιορτάζουν τη λήξη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και εκείνος μαζί με τον πιστό του σκύλο περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή της φίλης του, Αντζελίνα. Τα νέα, όμως, είναι δυσάρεστα: το χωριό μαθαίνει ότι το αεροπλάνο της Αντζελίνα έπεσε σε ένα πυκνό δάσος και όλοι θρηνούν το χαμό της. Όλοι εκτός από τον παππού του Σεμπαστιάν, ο οποίος ξέρει έναν άνδρα που μπορεί να τους βοηθήσει να την βρουν και πάλι.

 

Τέλος στο «Maraviglioso Boccaccio» στη χτυπημένη από την πανούκλα Φλωρεντία του 14ου αιώνα, δέκα νεαροί άνδρες και γυναίκες αποφασίζουν να ξεφύγουν από τον θάνατο που τους περικυκλώνει και δραπετεύουν στην εξοχή. Εκεί θα βρουν καταφύγιο σε μια απομονωμένη επαρχιακή βίλα, όπου θα περάσουν δέκα μέρες διηγούμενοι ιστορίες για την αγάπη, το πεπρωμένο και την αναγέννηση.

Διαβαστε επισης

loading...