HomeMUSIC-OLDΗ Μόνικα Live στο FUZZ τη Πέμπτη 17 & Παρασκευή 18...

Η Μόνικα Live στο FUZZ τη Πέμπτη 17 & Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, Πληροφορίες για προπώληση και τιμές!

H Μόνικα υποδέχεται τη νέα χρονιά με δύο συναυλίες στην Αθήνα,

τις πρώτες της για το 2011, μερικούς μήνες μετά την τελευταία της εμφάνιση επί αθηναϊκού εδάφους στο soldoutArkFestival. Την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, η Μόνικα δίνει liveραντεβού στο FuzzClub.

Επί σκηνής, η Μόνικα θα ερμηνεύσει στο πιάνο και την κιθάρα τα κομμάτια από το τελευταίο άλμπουμ της “Exit”, τις επιτυχίες μέσα από το ντεμπούτο της “Avatar” και μια επιλογή από ξένες και ελληνικές διασκευές αγαπημένων της κομματιών.

 To2010 είδε την επιστροφή της Μόνικα στη δισκογραφία με το δεύτερο άλμπουμ της “Exit” που κέρδισε τις εντυπώσεις και το 2011 αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αγαπηθεί το “Exit” και στη ζωντανή του ενσάρκωση, όπως συνέβη και με τα τραγούδια του “Avatar”. Με πινελιές όπως η άρια στη μέση του “NotEnough”, το μπουζούκι στο ήδη αγαπημένο από το κοινό “YesIDo” και το σπαρακτικό σόλο του “OurLoveOrHowWeLostIt”, το “Exit” έρχεται να σταθεί επάξια δίπλα σε highlightsόπως το “OverTheHill”, το “Babe” και το “BloodySth” με τα οποία συστήθηκε και ξεχώρισε πριν 2 χρόνια η Μόνικα.

 

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

 METROPOLIS – PUBLIC – IANOS – TICKETSERVICES.GR

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΕΙΣΟΔΟΣ 15 ευρώ | ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 12 ευρώ (μόνο στην είσοδο)

Διαβαστε επισης

loading...