HomeMUSICΟ γολγοθάς του Λάμπη Λιβιεράτου και οι απόπειρες να κάνει κακό στον...

Ο γολγοθάς του Λάμπη Λιβιεράτου και οι απόπειρες να κάνει κακό στον εαυτό του

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, δεν έκρυψε ότι για κάποιο διάστημα στο παρελθόν, η ψυχική του υγεία κλονίστηκε εξαιτίας κάποιων δύσκολων συγκυριών. Σε συνέντευξή του που αναπαράγει το “Λοιπόν”, αποκαλύπτει ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν να κατακλύζεται από “μαύρες” σκέψεις και να φτάσει στο σημείο να βλάψει τον εαυτό του. Διαβάστε τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής:

«Η κατάθλιψη δεν οφειλόταν βέβαια ούτε στη δουλειά ούτε στα οικονομικά. Κάποια συγκεκριμένα γεγονότα που συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή με έριξαν σε κατάθλιψη. Και μπορώ να σου πω ότι κάποιοι άνθρωποι μου την προκάλεσαν αυτή την κατάθλιψη με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Βοήθησαν δηλαδή στο να πάθω κατάθλιψη κάνοντας πολύ φιλότιμες προσπάθειες. Αυτούς τους ανθρώπους τους έδιωξα ανεπιστρεπτί από τη ζωή μου και δεν δίνω πια το περιθώριο σε κανέναν να μου ξανακάνει το ίδιο πράγμα. Η κατάθλιψη διήρκεσε δύο χρόνια. Έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή και αντικαταθλιπτικά χάπια. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο μέχρι και να βλάψω τον εαυτό μου. Μπήκα στη διαδικασία μαύρων σκέψεων. Θλίψη και παραίτηση από τη ζωή, θεωρούσα ότι δεν υπάρχει φως πουθενά, δεν μπορούσα να προχωρήσω…Οι κόρες μου καταλάβαιναν ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν ήθελα να ξέρουν ότι έχω κατάθλιψη, γι’ αυτό και είχα αποστασιοποιηθεί λίγο από εκείνες. Ουσιαστικά, κρατούσα απόσταση από τα παιδιά μου γιατί δεν ήξερα πώς θα το μεταφράσουν όλο αυτό. Έπειτα από λίγο καιρό το συζητήσαμε, κατάλαβαν απολύτως και η κατανόηση τους ήταν πολύ μεγάλη βοήθεια για μένα».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώην σύζυγό του χωρίς βέβαια να την κατονομάσει:

«Όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους είναι λογικό να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Εμένα ένα πράγμα μόνο με ενδιαφέρει, να είναι καλά τα παιδιά μου».

 

Διαβαστε επισης

loading...