HomeNEWSΗ απολογία του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής και η "αμνησία" που επικαλείται στον...

Η απολογία του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής και η “αμνησία” που επικαλείται στον ανακριτή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής,κατά την απολογία του, είπε στον ανακριτή ότι δεν θυμάται τίποτα από την στιγμή που σκότωσε την σύζυγό του. Δηλώνει μετανιωμένος και ζητάει συγγν’ώμη από την οικογένεια του θύματος. Διαβάστε κάποια από τα λόγια του δράστη.

«Μετανιώνω για την πράξη που έκανα, ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της συζύγου μου και την κοινωνία. Δεν ξέρω πώς έφτασα στο σημείο αυτό…»

«Προσπαθούσα να βρω έναν ασφαλή τρόπο να δώσω το παιδί πίσω και στη συνέχεια να παραδοθώ. Κατάλαβα ότι έχει γίνει κάτι κακό αλλά δεν ήξερα ότι είχα σκοτώσει τη Λέλα. Νόμιζα ότι με κυνηγούσαν οι αστυνομικοί επειδή είχα πάρει μαζί μου το παιδί».

«Δεν είχα δει τα παιδιά μου τα Χριστούγεννα, όταν τα Φώτα μου είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναδώ τα παιδιά και ότι πήρε τους καλύτερους δικηγόρους. Θόλωσε, το μυαλό μου. Πήγα σπίτι και μετά δεν θυμάμαι τίποτα…»

 

«Σταμάτησα σε χωματόδρομο διότι είχε χαλάσει το φανάρι της μοτοσικλέτας. Είδα στα χέρια μου αίματα, αφού συνειδητοποίησα ότι είμαι καλά έψαξα το παιδί μου, αλλά κι αυτό ήταν καλά. Τότε κατάλαβα ότι κάτι κακό πρέπει να είχε συμβεί».

Ο 33χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει κρατούμενος έως τη δίκη του.

 

Διαβαστε επισης

loading...