Το “the burger joint” άρχισε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2011, στην Γλυφάδα. Τα burgers τα οποία πλάθονται καθημερινά, είναι 100% από φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας και ψήνονται medium-well ώστε να είναι ζουμερά και απολαυστικά, με το που θα δοθεί η παραγγελία.
Τα ψωμιά των burger είναι homemade και ψήνονται κάθε πρωί, ώστε να είναι φρέσκα και πιο γευστικά. Οι πατάτες είναι φρέσκες και τηγανίζονται σε καλαμποκέλαιο. Τα λαχανικά είναι και αυτά φρέσκα και διαλεγμένα. Οι δε sauces, είναι συνταγή του chef και φτιάχνονται καθημερινά στο κατάστημα. Το λάδι που χρησιμοποιείται στις σαλάτες και τις sauces είναι extra παρθένο από την Κρήτη. Τέλος, τα γλυκά και τα παγωτά είναι πάντα φρέσκα και φτιάχνονται από την Pastry chef ώστε να τελειώσει ευχάριστα ένα γεύμα ή ένα δείπνο… Καλή απόλαυση!