HomeNEWSΗ κοπέλα που συγκίνησε το Πανελλήνιο με τη σπάνια νόσο της έφτασε...

Η κοπέλα που συγκίνησε το Πανελλήνιο με τη σπάνια νόσο της έφτασε στις ΗΠΑ

​Στις ΗΠΑ βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας η Ντένια Παράσχη, η 28χρονη κοπέλα που συγκίνησε το Πανελλήνιο με τη σπάνια πάθησή της και την περιπέτεια της υγείας της. Η Ντένια κατάφερε μέσα από ένα post στο Facebook να αγγίξει το φιλότιμο των Ελλήνων, όταν έγραψε λίγες σταράτες και αληθινές λέξεις στον λογαριασμό της: 

«Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ότι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!»

Σήμερα η κοπέλα με την… σπάνια καρδιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται και να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνη, με τη βοήθεια χιί’αδων γνωστών και αγνώστων που έσπευσαν να την υποστηρίξουν. 

Η μεταφορά της έγινε με ιδιωτικό αεροσκάφος της Air Ambulance, τύπου liar jet που ήταν ειδικά διαμορφωμένο. Το αεροπλάνο στο οποίο εκτός από τους συγγενείς της, βρίσκονταν δύο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους μεταφορές, προσγειώθηκε στις 23:00 τοπική ώρα (στις 06:00 ώρα Ελλάδας) μετά από δυο στάσεις για ανεφοδιασμό.

Στο αεροδρόμιο την περίμενε ασθενοφόρο αλλά και γιατροί που την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βοστώνης. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο άντρας της ζωής της Σπύρος. Και φυσικά οι ευχές όλων μας που τη συνοδεύουν.

Διαβαστε επισης

loading...