HomeNEWSΣοκ στον κόσμο του τένις- Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ η Μαρία Σαράποβα

Σοκ στον κόσμο του τένις- Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ η Μαρία Σαράποβα

Σαν κεραυνός εν αιθρία, έχει πέσει στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του τένις η είδηση ότι η  Ρωσίδα, Μαρία Σαράποβαβρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν. Η απροσδόκητη αυτή αποκάλυψη, έγινε μάλιστα από την ίδια την αθλήτρια, η οποία την Κυριακή (6/3) έκανε γνωστή την πρόθεσή της να παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες στην οποία θα ανακοίνωνε κάτι… μεγάλο! 

Η 29χρονη ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία meldonium σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν, όντας σε φανερά άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθώντας να απολογηθεί για το συγκεκριμένο γεγονός στον κόσμο.

“Έλαβα για πρώτη φορά αυτή την ουσία το 2006. Είχα πολλά προβλήματα υγείας τότε, αρρώσταινα συνέχεια, είχα έλλειψη μαγνησίου και σημάδια διαβήτη. Ξέρω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσω τις συνέπειες και δεν θέλω να τελειώσω έτσι την καριέρα μου. Ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά. Έλαβα το γράμμα της WADA στις 22 Δεκεμβρίου με τις αλλαγές για το 2016 και δεν κοίταξα εκείνη τη λίστα”, σημείωσε.

Υπάρχουν τροφές που σε κάνουν χαρούμενο; Και όμως!

Ασκήσεις που σου χαρίζουν πόντους ακόμα και αν δεν είσαι πλέον στην ανάπτυξη…

Διαβαστε επισης

loading...