HomeCINEMAΤι θα δούμε από 7/4/2016 στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Τι θα δούμε από 7/4/2016 στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Νέα κινηματογραφική βδομάδα με αρκετές νέες ταινίες στις αίθουσες.

 

Η Nia Vardalos μας φέρνει άλλο ένα «Big Fat Greek Wedding». Το βασικό πρόβλημα είναι πως αν και έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία τα αστεία στο 90% είναι τα ίδια. Μάλλον γι’ όσους δεν τα θυμούνται.

 

Στο «Somnia» ή «Before I Wake» o Jacob Tremblay είναι ένα χαρισματικό ορφανό που ό,τι όνειρο βλέπει ζωντανεύει, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τους εφιάλτες του. Ένα αξιόλογο και “ευχάριστο” θρίλερ που αξίζει να δείτε.

 

Το action της εβδομάδας είναι σίγουρα το «Hardcore Henry» γυρισμένο εξ ολοκλήρου με υποκειμενικό του πρωταγωνιστή, ουσιαστικά βάζει εμάς στη θέση του ήρωα όπως θα έκανε ένα video game.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ημέρες και ώρες προβολών κάντε κλικ ΕΔΩ.

 

Στη συνέχεια συναντάμε τη «Heidi», η μικρή ορφανή περνά τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής της μαζί με τον εκκεντρικό παππού της, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο στη μικρή τους καλύβα ψηλά στο βουνό. Μαζί με τον φίλο της, Πέτερ, φροντίζουν τις κατσίκες του παππού της και απολαμβάνουν την ελευθερία που τους προσφέρει η φύση.

 

Στο «Sworn Virgin» η Χάνα Ντόντα, κορίτσι ακόμα, ξεφεύγει από το πεπρωμένο της να γίνει σύζυγος και υπηρέτρια – ένα μέλλον που επιβάλλεται σε όλες τις γυναίκες στα απομακρυσμένα χωριά της Αλβανίας. Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του θείου της, η Χάνα επικαλείται τον παλιό εθιμικό νόμο Κανούν και δίνει όρκο αιώνιας παρθενίας για να μπορέσει να κρατήσει όπλο και να ζήσει ελεύθερα όπως οι άνδρες.

 

Στο «Ixcanul» η 17χρονη Μαρία ζει στους πρόποδες ενός ενεργού ηφαιστείου στη Γουατεμάλα. Ο γάμος της είναι προκαθορισμένος. Η Μαρία πάντα ονειρευόταν να δει την πόλη, αλλά η ιθαγένεια της δε της το επιτρέπει. Αποπλανεί έναν άντρα που θέλει να αποδράσει στις ΗΠΑ. Όταν ο άντρας αυτός την αφήνει πίσω, θα ανακαλύψει το μαγικό αυτό τόπο από την αρχή.

 

Τέλος, στο «Alias Maria» μία 13χρονη αντάρτισσα επωμίζεται μια παράτολμη αποστολή την οποία πρέπει να φέρει εις πέρας μαζί με άλλους τρεις νεαρούς πολεμιστές: να μεταφέρει το νεογέννητο παιδί του διοικητή της στην ασφάλεια μιας γειτονικής πόλης, περνώντας μέσα από πυκνή ζούγκλα, κι ενώ γύρω τους μαίνονται οι βίαιες διαμάχες ανάμεσα στους αντάρτες και στις στρατιωτικές δυνάμεις.

Διαβαστε επισης

loading...