HomeSHOWBIZO Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε έξω από τα δόντια στον Πέτρο Κωστόπουλο..

O Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε έξω από τα δόντια στον Πέτρο Κωστόπουλο..

"Το τίμημα που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι εγώ άνετα με τον εαυτό μου. Να είμαι κύριος του εαυτού μου".

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Φώτη Σεργουλόπουλου στον Πέτρο Κωστόπουλο επικεντρώνεται γύρω από αυτές τις λέξεις. Για πρώτη φορά ο παρουσιαστής μίλησε έξω από τα δόντια για την προσωπική του ζωή. Μίλησε για τις "ταμπέλες" που στιγματίζουν τους ανθρώπους από άλλους ανθρώπους που φοβούνται την ελευθερία. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή και τις συντροφικές επιλογές που έχει κάνει δηλώνοντας ότι δεν έχει πληγώσει κανέναν.."Για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου δεν ήθελα ποτέ να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς". Το μεγαλύτερο μαρτύριό του? Να του επιβάλλει καποιος να είναι κάτι που δεν είναι κρύβοντας αυτό που είναι από τον κόσμο, λέγοντας ψέματα.. Γιατί ποια η διαφορά τότε από την φυλακή? Μιλάμε για προσωπική φυλακή πάντα, μια προσωπική καταπίεση την οποία βιώνουν πολλοί για να τα έχουν καλά με τον κόσμο.. Με τα χρόνια από ότι φαίνεται ο παρουσιαστής έμαθε απλά να μην ακούει τα σχόλια, να μην τον ενδιαφέρουν. Δε θέλει τέτοιους ανθρώπους γύρω του. Έχει την οικογένεια του που τον αγαπά και τους φίλους του οι οποίοι τον αγαπούν για αυτό που πραγματικά είναι. Για αυτό ίσως και δήλωσε ότι δε μετανιώνει για την ζωή που έχει ζήσει μέχρι τώρα. Δε θα άλλαζε τίποτα σε αυτή. Αυτοδημιούργητος, αποκάλυψε ότι ξεκίνησε από το μηδέν, και όλα αυτά επειδή δεν είχε δικό του χαρακτήρα.. Όταν τον βρήκε και καταστάλαξε άνοιξαν οι πόρτες μπροστά του και έτσι έμεινε στην τηλεόραση που τον κέρδισε και τον κερδίζει για τα τελευταία 12-13 χρόνια. Αγαπάει αυτό που κάνει και δεν φοβάται να εκτεθεί.

Δεν περνάνε μερικά λεπτά και το twitter κατακλύζεται από μηνύματα υποστήριξης και παραδοχής ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει κότσια. Αποκορύφωμα το μήνυμα της Τζένης Μπαλατσινού "Οκ υποκλίνομαι. Με έχεις συγκινήσει. Ο Φώτης έχει guts και πολύ μεγαλύτερα από όλους. Σε λατρεύω!!"

Δε θα την αποκαλούσαμε συνέντευξη, καλύτερα κατάθεση ψυχής.. Γιατί αυτό ήταν και παρόλη την συναισθηματική φόρτιση σηκώνεται και χορεύει.. Γιατί έτσι ήταν και έτσι θα είναι από ότι φαίνεται ο Σεργουλόπουλος.. Ένα μικρό παιδί! Μια τηλεοπτική προσωπικότητα που βλέπει πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων και ακόμα και όταν δεν την βλέπει δεν το δείχνει και δεν το βάζει κάτω  χαρίζοντας άφθονες στιγμές γέλιου με τα σκετσάκια του με την Μαρία ή χωρίς.. και το έχει αποδείξει περίτρανα!

Διαβαστε επισης

loading...