HomeNEWSΔείτε το trailer της συγκλονιστικής σειράς για τον Πάμπλο Εσκομπάρ...

Δείτε το trailer της συγκλονιστικής σειράς για τον Πάμπλο Εσκομπάρ…

Το κυνήγι για τον Pablo Escobar αρχίζει στο γεμάτο δράση πρώτο trailer της δεύτερης χρονιάς της σειράς  “Narcos” του Netflix .

Το βίντεο ανοίγει με τον Steve Murphy (Boyd Holbrook) ενα εξιστορεί την εύκολη διαφυγή του Κολομβιανού εμπόρου ναρκωτικών  από τη φυλακή .

 

“Ήταν η μεγαλύτερη ολιγωρία όλων των εποχών που οδήγησε σε απόδραση», λέει ο Murphy. “Και τώρα θέλουμε εκδίκηση.” Ο Escobar (Wagner Moura) ανακτά τον έλεγχο της αυτοκρατορίας του, η βία βασιλεύει στους δρόμους και παρουσιάζεται η μάχη γοα την σύλληψή του.

 

Όλα τα 10 επεισόδια της Season Two θα είναι διαθέσιμα στο Netflix στις 2 Σεπτεμβρίου.  Η πρώτη σεζόν του show απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και έβαλε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα  στην κατηγορία δράμα, για την καλύτερη σειρά και τον καλύτερο ηθοποιό (Moura).

 

“Το Netflix δεν ήθελε να κάνει αυτή την σειρά παρουσιάζοντας τους καλούς μπάτσους της Αμερικής  που πηγαίνουν σε μια τριτοκοσμική χώρα για να σώσουν τους φτωχούς ανθρώπους από ένα κακό,”  δήλωσε ο Moura στο περιοδικό Rolling Stone. “Η έννοια του καλού και του κακού είναι πάντα διαπραγματεύσιμη.”

 

Άσκηση: Οι 7 τροφές για καλύτερα αποτελέσματα στην αύξηση της μυϊκής δύναμης!

Διαβαστε επισης

loading...