HomeAGENDAΚέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.. εκεί η διασκέδαση χτυπάει τσάμπα όλο τον...

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.. εκεί η διασκέδαση χτυπάει τσάμπα όλο τον Σεπτέμβρη…

Η πράσινη γωνιά της Αθήνας φιλοξενεί πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, πολλές εκ των οποίων είναι με δωρεάν είσοδο. Και επειδή καλή η διασκέδαση από μόνη της αλλά η τσάμπα διασκέδαση θα είναι ακόμα καλύτερη, σας έχουμε όλες τις δωρεάν εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μαζεμένες εδώ:

 

10 και 11 Σεπτεμβρίου, έχουμε τον δεύτερο κύκλο των θεματικών συναυλιών Parklife, αυτήν την φορά  με βάση την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική. Το Σάββατο 10/9, ο Ψαραντώνης θα μας προσκαλέσει στην μουσική παράδοση της Κρήτης, ενώ η Κατερίνα Παπαδοπούλου και οι Anastatica Project, με την συμμετοχή του Σωκράτη Σινόπουλου στην πολίτικη λύρα, θα μας συστήσουν ένα φρέσκο ηχόχρωμα με Μεσογειακές επιρροές. Την Κυριακή 11/9, ο Πετρολούκας Χαλκιάς θα μας μαγέψει με τους ήχους του κλαρίνου και το μουσικό σχήμα Θρακόμελο, θα μας συνεπάρει με τις μουσικές ιστορίες που θα μας διηγηθεί.

 

24 και 25 Σεπτεμβρίου το Parklife είναι αφιερωμένο στην Κλασσική Μουσική. Το Σάββατο 24/9, η MOYSA συναντά τον διεθνή πιανίστα Γιώργο-Εμμανουήλ Λαζαρίδη, για να μας ταξιδέψει στον χρόνο, μέσα από ένα ρεπερτόριο που θα περιλαμβάνει τις κλασσικές συνθέσεις του Mozart, τους μυστηριακούς tango ρυθμούς του Piazzolla και τα αξεπέραστα τραγούδια των Beatles. Την Κυριακή 25/9, την σκυτάλη παίρνει η Εθνική Λυρική Σκηνή, η οποία ξεκινάει τη σεζόν 2016-17, διοργανώνοντας μια μουσική γιορτή ανοιχτή σε όλους!

 

Και για να μην ξεχνιόμαστε, κάθε Πέμπτη του μήνα, το Κέντρο Επισκεπτών μετατρέπεται σε ‘αφετηρία’ μοναδικών μουσικών εξορμήσεων με μια σειρά συναυλιών Music Escapades, που συνεχίζονται με Irene Skylakaki (15/9) και King Elephant (22/9).

 

Το συγκλονιστικό στιγμιότυπο της έναρξης των Παραολυμπιακών που έκανε το στάδιο να σειστεί από το χειροκρότημα

Η Μικαέλα Ιωνά σε διαφημιστικό spot του Hot Hot αποκλειστικό!

Διαβαστε επισης

loading...