HomeAGENDATo LOHAN NIGHTCLUB και η GLOBE παρουσιάζουν τις NERVO !

To LOHAN NIGHTCLUB και η GLOBE παρουσιάζουν τις NERVO !

Τη Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, το LOHAN NIGHTCLUB και η GLOBE παρουσιάζουν ένα από τα μεγαλύτερα ντουέτα της EDM σκηνής, τις Αυστραλές NERVO στην επιστροφή τους στην Αθήνα σε μια μοναδική εμφάνιση στα decks του LOHAN NIGHTCLUB, του καλύτερου club της Αθήνας.

Από παραγωγοί σε καλλιτέχνες και από οπαδοί σε superstars, οι αδερφές Mim και Liv NERVO, εκτοξεύτηκαν στη διεθνή σκηνή κατευθείαν από τις αρένες όπου παρακολουθούσαν τους αγαπημένους τους DJs. Οι διασημότερες θηλυκές παρουσίες στην EDM σκηνή, οι πολυτάλαντες DJs έχουν σκαρφαλώσει τα τελευταία 2 χρόνια στην πρώτη 25άδα των καλύτερων DJs παγκοσμίως και έγιναν οι πρώτες γυναίκες που έφτασαν ποτέ τόσο ψηλά.

Έχοντας συνθέσει και κάνει τη παραγωγή για καλλιτέχνες όπως Kylie Minogue, Kesha, The Pussycat Dolls, Afrojack, Steve Aoki kai Miley Cyrus μεταξύ άλλων, και κερδίζοντας ένα Grammy Award για τη σύνθεση του ‘When Love Takes Over’ για τον David Guetta και την Kelly Rowland, οι αδερφές NERVO έχουν βρεθεί στη κορυφή για τις ιδιοφυείς συνθέσεις τους.

Με τεράστια ζήτηση, το βαρύ τους πρόγραμμα τις ταξιδεύει σε κάθε άκρη του πλανήτη, από την Ίμπιζα στη Σιγκαπούρη, από τις ΗΠΑ στην Αυστραλία, παίζοντας στα μεγαλύτερα clubs και festivals του κόσμου και με συνεχείς παρουσίες στα Tomorrowland, TomorrowWorld, EDC, Ultra, Creamfields. Με περισσότερες από 200 εμφανίσεις παγκοσμίως το χρόνο, residency στα περίφημα Hakkasan και Omnia του Las Vegas, τη 16η θέση στο DJ Mag TOP 100 DJs το 2014, τα δικά τους μοναδικά club hits αλλά και το εξαιρετικά πετυχημένο τους παρθενικό άλμπουμ «Collateral» το 2015, δεν θεωρούνται άδικα σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα dance acts της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

 

 

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο LOHAN NIGHTCLUB

 

 

Ιερά Οδός 30-32, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

Διαβαστε επισης

loading...