HomeBLOGSΓια σένα που λες ότι η χειρότερα από την Ελλάδα δεν θα...

Για σένα που λες ότι η χειρότερα από την Ελλάδα δεν θα βρεις…

Και οκ ζούμε μέσα στην φτώχεια, όχι όλοι αλλά αρκετοί, και στην κρίση. Πολλοί δεν βλέπουν μέλλον και σκέφτονται να φύγουν από την χώρα. Εμείς πάλι λέμε μετά από αυτά που ακολουθούν, Ελλάδα και πάλι Ελλάδα… Σου βρήκαμε 5 μέρη χειρότερα από την χώρα μας που πραγματικά και να μας πλήρωναν παίζει ή μάλλον είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μέναμε!

 

Το top 5 ξεκινά με…

Oymyakon, Ρωσία

 

Image result for Oymyakon

 

 

Η μέση θερμοκρασία κατά την διάρκεια του χειμώνα είναι -50 βαθμοί Κελσίου, και αυτό όταν έχει καλή μέρα… Είναι να μην μείνεις με το αμάξι εκτός.. Θα σε βρουν την άνοιξη!

 

San Pedro Sulas, Ονδούρα

Image result for San Pedro Sulas

 

Η πρωτεύουσα του κόσμου στις δολοφονίες.  Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η πόλη διοικείται, άτυπα πάντα, από συμμορίες και τα επίπεδα ανθρωποκτονιών είναι στο Θεό!

 

Flint, Michigan, ΗΠΑ

Image result for Flint, Michigan

 

 

Το πιο μολυσμένο νερό των ΗΠΑ και γενικότερα. Απαγορεύεται δια ροπάλου η κατάποση του νερού και η χρήση του στο μαγείρεμα και σε οποιαδήποτε άλλη οικιακή χρήση.

 

“Το νησί του καρκίνου», Yanglingang, Κίνα

Image result for Yanglingang

 

7 στους 8 ανθρώπους πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο. Τα επίπεδα μολυσμένου νερού από χημικά που περνά δίπλα από το ψαροχώρι, είναι επικίνδυνα υψηλά.

 

 

Και στην κορυφή της λίστας έχουμε…

Punggye-ri, Βόρεια Κορέα

Image result for Punggye-ri

 

5 πυρηνικές δοκιμές έλαβαν χώρα με αποτέλεσμα η ραδιενεργή μόλυνση να προκαλεί άγνωστες θανατηφόρες αρρώστιες μεταξύ των κατοίκων.

 

Και η λίστα δεν σταματά, εμείς σας παρουσιάσαμε απλά την κορυφή ενός παγόβουνου. Τα μέρη ανά τον κόσμο που σιγά σιγά κρίνονται ακατάλληλα για κατοίκηση ολοένα και αυξάνονται.

 

Τα best of έθιμα της Καθαροδευτέρας στην Ελλάδα… Ποια μας έρχονται από Τουρκία και ποια είναι παραδοσιακά δικά μας;

Φρενίτιδα με το νέο κομμάτι της Lana Del Rey… Love και.. ξερό ψωμί! Aκούστε το!

Διαβαστε επισης

loading...