Και οκ, ο χειμώνας μπορεί να φαντάζει ιδανικός για μια κούπα ζεστό κακάο, το βράδυ όμως λίγο αλκοόλ το σηκώνει το οργανισμός, πόσο μάλλον εάν έχετε και καλεσμένους.
Αν δεν θέλετε να σερβίρετε απλά ένα κρασί, ή αν έχετε ένα απλό κρασί που θέλετε να αναδείξετε, σας έχουμε τον τρόπο για να το κάνετε πιο αρωματικό και πιο… χριστουγεννιάτικο!
Τα υλικά μας:
1 λίτρο βύσσινο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 μήλο κομμένο στα 4
1-2 ροδέλες από πορτοκάλι, με τη φλούδα
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2-3 γαρύφαλλα
Η συνταγή:
Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο από το να προσθέστε όλα τα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα και σιγοβράστε για 6-8 λεπτά ώστε να ενωθούν όλα τα αρώματα.
Σερβίρετέ το ζεστό, αφού πρώτα το έχετε σουρώσει!
Κάτι παίζει στο Κουκάκι και ψηφίστηκε στις καλύτερες συνοικίες του κόσμου…