HomeAGENDAO Stefano Noferini live στο Steam

O Stefano Noferini live στο Steam

Η Deep Phase υποδέχεται για ακόμα μία φορά τον Stefano Noferini, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και master της Ιταλικής tech house, καθώς και ιδρυτή μιάς από τις πλέον επιτυχημένες δισκογραφικές, την Deeperfect Records.

 

The event is powered by Blend Athens

 

STEFANO NOFERINI

 

 

Ανάμεσα στους djs που κατέχουν τον χρυσό τρόπο να εξουσιάζουν με την μουσική τους ένα club και να ανατινάζουν το dancefloor, ο Stefano Noferini είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το ότι ένα αληθινό ταλέντο πάει πάντα προς την κορυφή.

Όντας πρωταθλητής για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα της house μουσικής σε όλες τις μορφές της, ο Stefano έχει χτίσει τον μύθο του μέσα απο τους καινοτόμους ήχους και την διέλευσή του από ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών, που αποτέλεσαν το βασικό παράγοντα για την επάξια άνοδό του. Χωρίς ποτέ να μένει σταθερός, ο Stefano έχει συγχωνεύσει όλα τα μουσικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του σε μία λαμπρή εμπειρία που κανείς δεν μπορεί να συναγωνιστεί.

 

 

Γεννημένος στην Ιταλία, ο Staefano Noferini είναι ένας από τους πιο αξιοσέβαστους djs και παραγωγούς της χώρας. Έχοντας υπάρξει ο κεντρικός μοχλός για την έκρηξη της house σκηνής της Ιταλίας με την ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Stefano έχει σφυρηλατήσει μία μουσική συμβίωση με την πατρίδα του, που υπάρχει ακόμα και σήμερα. Οι χρόνια κορυφαίες μουσικές παραγωγές του, έχουν θεμελιώσει τον status του στη κορυφή της χορευτικής μουσικής αλυσίδας. Μια ματιά στο εσωτερικό κάθε dj’s CD/Vinyl case μπορείτε να βρείτε έστω και ένα κομμάτι από αυτό τον δημιουργό επιτυχιών.

 

Παρά την τεχνική του δεξιοτεχνία ο Stefano είναι ένας DJ για Djs. Όταν ανεβαίνει στη κονσόλα, όλοι απορροφώνται από το μουσικό του ταξίδι. Djs που ώς συνήθως παραμένουν στα καμαρίνια έως έρθει η ώρα γαι το σετ τους, είναι πάντα σίγουρο ότι θα είναι στη σκηνή όταν τυχαίνει να μοιράζονται την βραδιά μαζί του σε ένα club. Κάτι μαγικό συμβαίνει με τον Stefano στα decks, μία πραγματική ενέργεια διαχέεται στην ατμόσφαιρα και παρασύρει το κοινό ενώνοντάς τους με την μουσική με ένα τρόπο απλό και όμορφο. Εάν θέλετε να παρασυρθείτε  απο τη μουσική, ο Stefano είναι πραγματικά για εσάς.

 

 

Φυσικά ο Stefano είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους σε πωλήσεις στο beatport, έχοντας πολλές #1 θέσεις σε σχεδόν κάθε μουσικό είδος. Η μουσική του και τα remix του παίζονται και τοποθετούνται στα charts από ένα μεγάλο εύρος ταλαντούχων Djs και από την εμπορική άλλα και από την underground κοινότητα. Δύο από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες του είναι τα “flash” και “Let The Bass”. Που έχουν κυκλοφορήσει από την δισκογραφική του Deeperfect records και έφτασαν στο #1 στο Beatport Tech House chart. Ο Stefano κυκλοφορεί παραγωγές του και σε άλλες κορυφαίες δισκογραφικές όπως η Toolroom Records και Spinnin Records, και βρέθηκαν στο top ten του Beatport.

 

Εχει επίσης ονομαστεί “Breakout Artist of the Year” το 2010, και ήταν υποψήφιος σαν “Artist of the Year” το 2011, αλλά τα καλύτερα ήρθαν το 2013: το κομμάτι του “Goes On” σε συνεργασία με τον Umek, έχοντας φτάσει στο top ten του Beatport, κέρδισε το τίτλο Best Minimal/Techno Track Award στα International Dance Music Awards (IDMA). Πέρασε επίσης και τα όρια της εμπορικής σκηνής προσπερνώντας καλλιτέχνες όπως Pitbull, Shakira, Lady Gaga και Beyoncé φτάνοντας το #1 hit στο Billboard’s Hot Dance chart.

 

 

 

Στην clubbing κοινότητα όπως επίσης και στα μεγάλα festivals, ο Stefano είναι από τα κυρίαρχα ονόματα. Ultra Music Festival, Space Ibiza, Ministry of Sound, Euphoria, H20, F-135, Space Miami, Cocoon Frankfurt, Lief Festival, Sankeys, Row 14, Cream, Global Gathering, Egg London, Crown Beach Festival και σε πολλά άλλα, έχουν όλοι δει τον Noferini να γεμίζει τα house stages κάθε φορά που παίζει. Οι μεταδοτικοί groovy ρυθμοί του και η φοβερή ροή των σετ του, κρατούν το κοινό στη πίστα μέχρι τελικής πτώσης. Και μετά θέλουν και συνέχεια.

 

 

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Stefano δημιούργησε τα δικά του Deeperfect label Events, όπου οι clubbers μπορούν να απολαύσουν τη μουσική του στη τελειότητα: μετά το ντεμπούτο του στη Φλωρεντία, στο The Box, ο Noferini συγκλόνισε στο Sala Instinto στη Βαρκελώνη. Πολλά ακόμα παρτυ έχουν δρομολογηθεί στο Vista Club, Ibiza και στο Αμστερνταμ κατά την διάρκεια του ADE festival. 

 

 

Φαίνεται ότι υπάρχει μόνο μια ανοδική ώθηση να στροβιλίζεται γύρω από αυτό το απίστευτο ταλέντο, αλλά ο άνθρωπος στο κέντρο όλων αυτών παραμένει ταπεινός και low profile παρ’ ‘ολη αυτή την δημοσιότητα. Συνεχίζει να επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά του με την αυξανόμενη ακροαματικότητα του ραδιοφωνικού του show ‘Club Edition’ που μεταδίδεται σε πάνω από 15 χώρες σε όλο το κόσμο και ακούγεται από εκατομμύρια ακροατών. Η δισκογραφική του Deeperfect Records κυκλοφορεί υπέροχα tracks και EPs από σημαντικούς international καλλιτέχνες όπως Wally Lopez, Paolo Mojo, Matt Sassari και πολλών άλλων. Χωρίς πολλά σχόλια, η Deeperfect records είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και respected δισκογραφικές παγκοσμίως.

 

 

Αλλά είναι και τα απίστευτα DJ sets του Stefano που κάνει το κοινό να κραυγάζει για περισσότερη μουσική από αυτόν τον Ιταλό master of music. Ενώ άλλοι djs απλά μιξάρουν, ο Stefano φέρνει την τέχνη του Dj σε ένα ανώτερο επίπεδο. Έχει τη δυνατότητα να επεμβαίνει στην πρωταρχική μας ανάγκη για χορό. Μπορεί να τη λεπτή αυτή εμπειρία γεμίζοντας το μυαλό σας με τους κατάλληλους tech house ρυθμούς αλλά το σώμα σας θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα, θα το καταλάβει, και θα χορέψετε όπως δεν έχετε χορέψει ποτέ πριν. Είναι η προσωποποίηση της σημερινής dance μουσικής

 

 

 

Location:

Steam

Ευρυμέδοντος 3 / Γκάζι

Doors open at 11:45 till 08:00

 

 

Τιμές εισόδου / Tickets at the door :

– 13 euro

 

 

 

Τιμή Φιάλης / Bottle price (down & upper area) :

90 euro / 4 persons (1 bottle)

120 euro / 5 persons (1 bottle) με 1+1 redbull δώρο 

 

 

 

 

Κρατήσεις τραπεζιών / Table reservation :

– Τηλ.: 6981 029016

– E-mail: info@deepphase.net

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / FOR MORE INFO

– Τηλ.: 6981 029016

– Πληροφορίες: (info@deepphase.net)

Διαβαστε επισης

loading...