HomeAGENDAΕίναι γεγονός οι Solmeister x Yoda Priest LIVE στο MODU!

Είναι γεγονός οι Solmeister x Yoda Priest LIVE στο MODU!

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ? vol. 7

H δεκαετία πλησιάζει επικίνδυνα.

 

 

Το “Cool Kids Never Die” κυκλοφορεί σύντομα.

 

Το ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ? ξεκίνησε το Δεκέμβρη του 2010 από τους Σίγμα Πι και εξελίχθηκε σε ένα επετειακό live που αποχαιρετά συναυλιακά την κάθε χρονιά που περνάει, δίνοντας τους την ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή με φίλους απ’ το χώρο.

 

Φέτος λοιπόν τα δίδυμα μικρόφωνα της βραδιάς θα κρατήσουν ο Solmeister και ο Yoda Priest.

 

Βιώματα, μούσες, απουσίες, φόβοι, ανασφάλειες και αδαμιαία στιχουργική. Αυτά χαρακτηρίζουν τους δύο MCs, που συνδυάζουν την αγωνία και την περιγραφικότητα της μουσικής του Sol με τον ωμό ρεαλισμό και την ποίηση του Yoda. Πλάτη με πλάτη και φωνή με φωνή μας παρουσιάζουν τον νέο δίσκο του Solmeister που τιτλοφορείται “Cool Kids Never Die”, και μας εξιστορούν μουσικά την πορεία ως το ανολοκλήρωτο ακόμα “Κυνήγι της Μούσας” του Yoda Priest. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι νεοσύστατοι Πέντε Δεκάξι παρουσιάζοντας κομμάτια από τον πρόσφατα κυκλοφόρησε δίσκο τους “Ανάφλεξη”. Καλεσμένοι της βραδιάς οι συνήθεις ύποπτοι φίλοι των δύο MCs και στο βωμό των ατσάλινων τροχών, όπως πάντα, εδρεύει ο DJ CGS.

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και τα εισιτήρια on spot κοστίζουν 7 ευρώ. Tο MODU βρίσκεται στην οδό Κολωνού, στον αριθμό 76, 50 μέτρα από τον σταθμό “Μεταξουργείο” της κόκκινης γραμμής του μετρό.

 

Η προπώληση εισητηρίων έχει ξεκινήσει!

Διαβαστε επισης

loading...