Θέλετε να δοκιμάσετε μια περίεργη συνταγή με μήλα αλλά δεν ξέρετε ποια μήλα να επιλέξετε;
Μην ανησυχείτε εμείς στο Athenstimeout.gr ψάξαμε ρωτήσαμε και μάθαμε ποια μήλα είναι κατάλληλα για μαγειρική.
Η καταλληλότερη επιλογή είναι τα πράσινα μήλα.Είναι πιο ανθεκτικά στο μαγείρεμα, επίσης περιέχουν λιγότερα σάκχαρα και άμυλο.
Όσο για τα κόκκινα μήλα είναι ιδανικά για την ζαχαροπλαστική.
Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε και να σε βγάλαμε απο το αδιέξοδο.