HomeBLOGSΕίναι επίσημο… 20 χρόνια από την δημιουργία του πιο εκνευριστικού ήχου ever…...

Είναι επίσημο… 20 χρόνια από την δημιουργία του πιο εκνευριστικού ήχου ever… Ακόμα να νιώσετε μεγάλοι;;

“A ring ding ding ding ding a ring ding ding dingdemgdemg a ring ding ding ding ding ring ding baa-baa ring ding ding ding ding a ring ding ding dingdemgdemg a ring ding ding ding ding a bram ba am baba weeeeeee.”

Ακόμα και τώρα που δεν το ακούτε αλλά το διαβάζετε σας έρχεται η ανάμνηση αυτού του σπαστικού ήχου, το οποίο ακόμα και τώρα 2 δεκαετίες μετά γνωρίζει για κάποιο λόγο επιτυχία!

 

Ο ήχος είχε ηχογραφηθεί από τον νεαρό Daniel Malmedahl το 1997 στην προσπάθειά του να κάνει τον ήχο μηχανής εσωτερικής καύσης.

 

Ελάτε τώρα ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε…

 

Ο Daniel ανέβασε τον θόρυβο «crazy frog» στην ιστοσελίδα του, και τον ανακάλυψε ένα σουηδικό τηλεοπτικό κανάλι ζητώντας την άδειά του να το προβάλλουν στην εκπομπή. Ήταν όμως το 2003 όταν ο Erik Wernquist έδωσε εικόνα στον ενοχλητικό αυτό ήχο, δημιουργώντας αυτό τον «εξωγήινο βάτραχο» με το κράνος μηχανής, το οποίο και ονόμασε « Το ενοχλητικό πράγμα». Δεν ήθελε και πολύ χρόνο μετά για να γίνει «παγκόσμιο» φαινόμενο. Να σημειωθεί επίσης ότι αργότερα το «Crazy frog» έγινε remix από τον Axel F και έγινε ένα από τα πιο εμπορικά single του 2005 μένοντας στην κορυφή των UK charts για 4 εβδομάδες!!!

 

 

 

Τελικά το μέγεθος δεν μετράει μία… Αυτό είναι το μικρότερο μουσείο στον κόσμο και χωράει…

Coldplay… Το μοναδικό συγκρότημα που έχει από ένα τραγούδι για κάθε mood! Ακούστε…

Διαβαστε επισης

loading...