HomeCINEMAΤι θα δούμε από 29/6/2017 στο σινεμά;

Τι θα δούμε από 29/6/2017 στο σινεμά;

Η ζέστη μπήκε για τα καλά και νέες ταινίες έρχονται στα σινεμά.

 

Στο Rough Night με τη Scarlett Johansson παρακολουθούμε μια ιστορία τύπου Hangover, που δυστυχώς δεν είναι όσο διασκεδαστική θα θέλαμε. Για την ακρίβεια πρέπει κανείς να χει δει πολύ λίγες κωμωδίες για να καταφέρει να γελάσει. Κρίμα που χαραμίστηκε τέτοιο cast.

 

Στο Zookeeper’s Wife η Jessica Chastain κατά την επέλαση των ναζί κρύβει κόσμο στον ζωολογικό κήπο που έχει με τον άντρα της. Ένα ενδιαφέρον φιλμ που δεν έχει κάτι που να το κάνει να ξεχωρίζει απ’ τα τόσα που έχουμε δει σχετικά με το θέμα.

 

Στο Tarde Para la Ira ο Χοσέ είναι ένας μοναχικός και ντροπαλός άνδρας. Ένα πρωινό, πηγαίνει για καφέ στο μπαρ όπου δουλεύει η Άνα. Ο ερχομός του στη ζωή της, δίνει κουράγιο στην Άνα, αφού πέρασε οχτώ χρόνια περιμένοντας τον Κούρο, τον σύζυγό της, να εκτίσει την ποινή του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ημέρες και ώρες προβολών κάντε κλικ ΕΔΩ.

 

Στο L’Ora Legale σε ένα μικρό χωριό της Σικελίας, Πιετραμάρε, πλησιάζουν δημοτικές εκλογές. Για πάρα πολλά χρόνια, δήμαρχος ήταν ο διεφθαρμένος Γκαετάνο Πατάνε, ο οποίος είναι έτοιμος να συνεχίσει τη θητεία του. Αυτή τη φορά όμως είναι υποψήφιος κι ο Πιερπάολο Νατόλι, υποδειγματικός πολίτης, γεμάτος ήθος και ιδανικά.

 

Στο C’est Quoi Cette Famille?! ο 13χρονος Μπαστιέν βρίσκεται στο κέντρο μίας «πολυσυλλεκτικής» οικογένειας: με 6 ετεροθαλή αδέλφια, 8 «γονείς» και εξίσου πολλά σπίτια και μετακινήσεις, η οικογενειακή του ζωή είναι πολύ πιο περίπλοκη από την σχολική. Η υπομονή, όμως, έχει κι ένα όριο: τα παιδιά αποφασίζουν να επαναστατήσουν και να αντιστρέψουν τους κανόνες.

 

Τέλος, στην αριστουργηματική επανέκδοση Dr. Strangelove or How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb του Stanley Kubrick ένας μανιώδης αντικομουνιστής Στρατηγός ο Τζακ Ρίπερ, είναι διοικητής μιας αμερικανικής αεροπορικής βάσης. Ο Ρίπερ αποφασίζει ότι ο πόλεμος είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση και δεν μπορεί να μένει στα χέρια των πολιτικών. Έτσι εκμεταλλευόμενος ένα απόρρητο σχέδιο επίθεσης με πυρηνικά όπλα εναντίον της Ρωσίας, για το οποίο δεν απαιτείται η έγκριση του προέδρου των ΗΠΑ, στέλνει ένα βομβαρδιστικό Β52 της δικαιοδοσίας του, να βομβαρδίσει με πυρηνικούς πυραύλους συγκεκριμένους, στρατηγικούς στόχους της Σοβιετικής Ένωσης…

Διαβαστε επισης

loading...