HomeMUSIC-OLDΟ Γιάννης Πλούταρχος live στη σκηνή με τη Μονσερά Καμπαγιέ και...

Ο Γιάννης Πλούταρχος live στη σκηνή με τη Μονσερά Καμπαγιέ και τον Αλ Μπάνο!

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της δισκογραφικής του συνεργασίας με τον κορυφαίο ερμηνευτή του Ιταλικού τραγουδιού AlBano,

του album  «Δύο φωνές – μια ψυχή», ο Γιάννης Πλούταρχος θα προετοιμαστεί για μια νέα σπουδαία καλλιτεχνική συνάντηση, αυτήν την φορά, επί σκηνής!

 

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του μουσικού θεσμού της γειτονικής χώρας SanRemoFestival, ο Γιάννης Πλούταρχος θα συναντηθεί στη σκηνή του AristonTheaterμε τη ντίβα της παγκόσμιας λυρικής σκηνής  Μontserrat Caballe και τον AlBano, όπου και θα ερμηνεύσουν το «Vapensiero», το γνωστότερο χορωδιακό κομμάτι της όπερας Nabuccoτου GiuseppeVerdi, που είναι και ο εθνικός πνευματικός ύμνος των Ιταλών.    

 

Το SanRemoFestivalείναι το μοναδικό διεθνές φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού,  όπου κάθε χρόνο εμφανίζονται σπουδαία ονόματα τόσο της ιταλικής όσο και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Φέτος πραγματοποιείται λίγο νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές (15-19 Φεβρουαρίου) για να συμπέσει με τον εορτασμό των 150 χρόνων ένωσης της Ιταλίας.  Η βραδιά της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου είναι η σημαντικότερη βραδιά του φεστιβάλ μια και είναι αφιερωμένη στον εορτασμό των 150 χρόνων ένωσης της Ιταλίας. 

 

Είναι η δεύτερη συνάντηση του Γιάννη Πλούταρχου με τους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες,  Μontserrat Caballe και AlBano, επί σκηνής, καθώς το προηγούμενο καλοκαίρι είχε εμφανιστεί μαζί τους στο FestivalMeaPugliaτης Νότιας Ιταλίας, το μεγαλύτερο φεστιβάλ του Νότου.  

 

Διαβαστε επισης

loading...