HomeMUSIC-OLDMια διαφορετική καλοκαιρινή βραδιά εχτές στο Ejekt!

Mια διαφορετική καλοκαιρινή βραδιά εχτές στο Ejekt!

Μπορεί η προσέλευση να μην ήταν η αναμενόμενη για τα δεδομένα της παραγωγής που είχε στηθεί, αλλά όσοι κατέβηκαν στα ολυμπιακά ακίνητα έφυγαν ικανοποιημένοι. Τελικά ο κύριος Moby είναι σταθερή αξία και μπόρεσε και κάλυψε το κενό, ξορκίζοντας την απουσία της Amy.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Φθάσαμε λίγο πριν βγουν οι Baby Guru, ένα πολύ ελπιδοφόρο συγκρότημα που δικαιολόγησε τον ντόρο παρά τα κάποια προβλήματα στην ηχοληψία. Παίξανε μπροστά σε καμιά 100 άτομα και τον ήλιο ντάλα, αλλά δεν πτοήθηκαν και κέρδισαν εντυπώσεις. Keep it on guys!

Ακολούθησαν οι the Vaccines, οι οποίοι με ένα δίσκο στην πλάτη τους που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες στάθηκαν αξιοπρεπέστατα και φαίνεται οτι δικαίως θεωρούνται το next big thing στην Αγγλία. Είδαμε και κάτι καινούργιο τη στιγμή που γίνεται. Περιμένουμε και το δεύτερο άλμπουμ και να έρθουν και μόνοι τους, αφού ο τραγουδιστής δήλωσε fan της Ελλάδας και κάνει εδώ διακοπές κάθε χρόνο. Όταν πια σκοτείνιασε, εμφανίστηκαν οι Blackfield. Πολύ καλός ήχος, λίγο υποτονικός για τα δεδομένα της ημέρας, αλλά κατάλληλος για να πάρει κανείς δυνάμεις για το επόμενο act. Λίγο πριν τις 11 βγήκε ο Moby καταλάβαμε γιατί τελικά μαζεύτηκε αρκετός κόσμος, και ανάμεσά τους πολλοι 30 και 40something που τον έχουν λατρέψει στα 90s. Γιατί τα live του Moby είναι εγγύηση. Γιατί ξέρει να ξεσηκώνει τα πλήθη, να είναι ο άνθρωπος-ορχήστρα, να σκηνοθετεί το πρόγραμμά του με τρόπο μοναδικό. Από το κλασικό “thank you” εις τη νιοστή μέχρι τη φωτογραφίες που βγάζει πάνω στη σκηνή. Γιατί είχε μια εξαιρετική τραγουδίστρια μαζί του που σε άφηνε με το στόμα ανοικτό. Στην αρχή όταν πήγε να παίξει το Rehab σε χορευτική διασκευή, ακούστηκαν γιουχαρίσματα. Τελικά συνέχησε με σχεδόν όλα τα μεγάλα hits με highlights το Lift me up και το Body rock, και έφθασε να είναι στη σκηνή 2 ώρες, όπως είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές. Τα χέρια έμειναν ψηλά, τα αστέρια τα είδαμε, η θερμοκρασία και ο χώρος ήταν ιδανικός για χορό, οπότε φύγανε όλοι ικανοποιημένοι…τελικά.

 Dj Monkk

Διαβαστε επισης

loading...