HomeSHOWBIZH απάντηση της Τζούλιας σε όσους την κατηγορούν για φοροδιαφυγή

H απάντηση της Τζούλιας σε όσους την κατηγορούν για φοροδιαφυγή

Η Τζούλια Αλεξανδτάου σπάει την σιωπή της μέσω του Μένιου Φουρθιώτη και απαντά σε όσους την κατηγορούν για φοροδιαφυγή στο yupi.gr.
«Απαγορεύει -και είναι αναφαίρετο δικαίωμά της, βάσει του Συντάγματος-, να χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε δημόσιος φορέας πληροφορίες, που αφορούν την οποιαδήποτε έρευνα, αν τυχόν γίνεται αυτή. Γιατί η Τζούλια Αλεξανδράτου ως τώρα έχει βρεθεί καθόλα νόμιμη, άρα τα οποιαδήποτε άλλα σενάρια είναι προφανώς εντυπωσιασμού. Θα τονίσουμε λοιπόν, και θα προειδοποιήσουμε και θα απειλήσουμε ότι εντός των ημερών, επειδή βλέπουμε ότι συνεχίζεται όλο αυτό και μέσα από το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ότι θα περάσουμε στη μήνυση του οποιουδήποτε εκπροσωπεί αυτές τις υπηρεσίες και θα ζητήσουμε την ποινική του δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση, προσβολή προσωπικότητας και παραβίαση προσωπικών δεδομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Και θα το κάνουμε. Και επειδή αύριο δεν θα είναι βουλευτές ώστε να χρίζουν βουλευτικής ασυλίας για να μη συλληφθούν, θα ζητήσουμε και την αυτόφωρη διαδικασία τους.

Είναι δικαίωμά της και απαγορεύει, δημόσια το ζητάει, τόσο από τον υπουργό το ‘χει ζητήσει όσο και από το γενικό γραμματέα το ‘χει ζητήσει. Και γι’ αυτό λοιπόν οποιοσδήποτε είναι επικεφαλής μπορεί να μην το έχει επικοινωνήσει ο ίδιος, μπορεί να το έχει πει κάποιος αγνώστου. Θα πληρώσει ο επικεφαλής προς παραδειγματισμό. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν φθάσει στο σημείο, όπως ήταν ο παραδειγματισμός της Σασα Μπάστα. Το ίδιο ακριβώς θα ακολουθήσει σε αυτή την περίπτωση. Δεν την ενδιαφέρει την κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου, αν είναι Γραμματέας, αν είναι ο οποιοσδήποτε. Ειδικά όταν μία τέτοια επιστολή έχει κοινοποιηθεί, έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και ακόμα αν παρανομήσει βάσει του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, οφείλουν να απαντήσουν στα αλλεπάλληλά ερωτηματικά που θέτει η κυρία Αλεξανδράτου στην επιστολή. Κι όταν ρωτήθηκε ο κύριος Κεφαλέρης ποιος διοχετεύει αυτές τις πληροφορίες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, απάντησε ότι δεν γνωρίζει. Όταν επίσης ρωτήθηκε για το αν θα παρέμβει εισαγγελέας, απάντησε ότι δεν γνωρίζει. Ας πληρώνουμε λοιπόν ανθρώπους, οι οποίοι γνωρίζουν να κάνουν τη δουλειά τους. Γιατί ο κύριος Κεφαλέρης, κι ο κάθε κύριος Κεφαλέρης, είναι δημόσιοι υπάλληλοι, πράγμα που σημαίνει ότι οι Έλληνες πολίτες φορολογούμενοι, εγώ, εσύ κι ο οποιοσδήποτε τους πληρώνουμε. Κι επειδή τους πληρώνουμε, αν δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους ας τους πετάξουν σε μια μάντρα με σκουπίδια, όπου εκεί είναι η θέση τους και τους αρμόζει. Όλοι αυτοί, τα λαμόγια, να κάνουν και σε αυτούς ελέγχους λοιπόν, στις φορολογικές τους δηλώσεις, και σε οτιδήποτε άλλο. Αυτούς ποιος τους ελέγχει;
Εντός των ημερών η Τζούλια Αλεξανδράτου θα προβεί στην κίνηση να ζητήσει την αυτόφωρη διαδικασία. Να δούμε ποιος παίζει με τα παιχνίδια δημοσιότητας και εκμεταλλεύεται το όνομά της. Δεν έχουν βρει τίποτα γιατί αν κάτι είχανε βρει θα τα είχανε ήδη βγάλει με στοιχεία για να δείξουν ότι δουλεύουν».

Διαβαστε επισης

loading...